Çerkezköy'ün kızları zirvede

Çerkezköy Belediye Gençlik SK, Tekirdağ Küçük Kızlar Basketbol Ligi’nde karşılaştığı Marmara Ereğlisi Belediye SK’yı 54 – 16 gibi büyük bir farkla devirerek Tekirdağ Küçük Kızlar Basketbol Ligi'nde 3'te 3 yapmayı başardı ve 6 puanla liderliğe yükseldi.

Çerkezköy'ün kızları zirvede
30 Kasım 2015 Pazartesi 16:22

B TAKIMA 73, A TAKIMA 38 SAYI FARK

Tekirdağ Küçük Kızlar Basketbol Ligi 3. haftasında Marmaraereğlisi Belediye SK B Takımı'nı 77 - 04 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran temsilcimiz, bu hafta da Marmaraereğlisi Belediye SK'nın A Takımı'yla karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 54 - 16 galip ayrılarak 4. haftayı da galibiyetle tamamladı.

MARMARAEREĞLİSİ SPOR SALONU'NDA OYNANDI

Marmaraereğlisi Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköy Belediye Gençlik SK karşılaşmaya Süeda, Buse, Yağmur, Ceren ve Ahsen ilk beşiyle başladı.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN BİR OYUN SERGİLEDİK

Maçın başından sonuna kadar rakibine karşı üstün bir oyunla sürdüren temsilcimiz Çerkezköy Belediye Gençlik SK, rakibi Marmaraereğlisi Belediye SK'ya sadece 16 sayı şansı vererek karşılaşmadan 54 - 16 galip ayrılmayı bildi.

TEMSİLCİMİZ LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Temsilcimiz Çerkezköy Belediye Gençlik SK bu galibiyetle Tekirdağ Küçük Kızlar Basketbol Ligi'nde 3'te 3 yaparak 6 puanla zirveye oturdu.

SKOR DAĞILIMIMIZ

Çerkezköy Belediye Gençlik SK'nın sayı dağılımı şu şekilde: Süeda 8, Esra, Fatma 2, Buse 9, Yağmur 16, Sema, İclal, Ahsen 4, Ceren 11 ve Burcu 4.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.