Cihan Alözkan Doğanspor ile devam dedi

2014-2015 sezonunda 2.Amatör küme de mücadele eden Doğanspor takımında top koşturan Cihan Alözkan, bir üst kümeye yükselme başarısı gösteren Doğanspor takımı ile yeniden sözleşme tazeledi.

Cihan Alözkan Doğanspor ile devam dedi
17 Eylül 2015 Perşembe 17:15

YENİDEN SÖZLEŞME YENİLEDİ

2015-2016 sezonunda 1.Amatör küme de mücadele edecek olan Doğanspor takımı transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Doğanspor takımı geçtiğimiz sezon 2.Amatör küme de mücadele ederken, 2015-2016 sezonunda 1. Amatör kümeye yükselerek büyük bir başarı örneği gösterdi. Geçtiğimiz sezonda Doğanspor takımında top koşturan sol açık oyuncusu 1988 doğumlu Cihan Alözkan, bu sezonda Doğanspor formasını terletecek.

FUTBOL HAYATINA 2001 YILINDA BAŞLADI

2001 yılında Çerkezköyspor takımında futbol hayatına başlayan Cihan Alözkan, 2006 yılına kadar aynı takımda top koşturdu. 2012 yılında Kızılpınar Belediyesipor takımı ile anlaşan Alözkan, 2013 yılında önce Çorluspor ardından da Çorlu Kültürspor takımında oynadı. 2014 yılında yeniden Çerkezköyspor takımına dönen Cihan Alözkan, son olarak geçtiğimiz sezonda Doğanspor takımı için ter döktü.

HER İKİ TARAF İÇİNDE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Doğanspor kulübü Başkanı  Kazım Asbaş, Cihan Alözkan ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Cihan kardeşimiz geçen yıl takımımızın başarısı için elinden geleni yaptı ve bu sene de kendisinin takımımızda yer almasını istedik. Transferin hem kendisi için hem de takımımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Sol açık oynayan Cihan Alözkan ise yaptığı açıklamada, “geçen sene Doğanspor takımı için elimden gelen mücadeleyi sergiledim ve bu sene de aynı şekilde mücadele ederek takımımın başarısında pay sahibi olmak istiyorum. Doğanspor ile ilk senemizde büyük bir başarı göstererek bir üst lige çıktı. Bu sene de elimizden gelenin en iyisini yaparak Süper amatör ligine çıkmak istiyoruz. Transferimde emeği geçen başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.