Çılgın ‘Kedi’ Sedat 1911’de

2002 yılında Çerkezköyspor alt yapısında futbol hayatına başlayan ‘Kedi’ lakaplı kaleci Sedat Çolak 1911 Çerkezköyspor takımı ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon BAL’da şampiyonluğu göğüsleyen Tekirdağspor kadrosunda yer alan ve 3.lige çıkmanın mutluluğunu bir kez daha yaşayan Sedat Çolak, 2015-2016 sezonunda 1911 için ter dökecek

Çılgın ‘Kedi’ Sedat 1911’de
24 Haziran 2015 Çarşamba 17:58

 İKİ KEZ 3.LİGE ÇIKMA HEYECANI YAŞADI

2002 yılında Çerkezköyspor alt yapısında futbol hayatına başlayan 27 yaşındaki kaleci Sedat Çolak, uzun yıllar sonra yeniden Çerkezköy’e geri döndü. Çerkezköyspor da oynadığı dönemlerde 3.Lig heyecanını yaşayan Sedat Çolak, geçtiğimiz sezonda da BAL liginde şampiyonluk ipini göğüsleyen ve 3.Lig’e çıkmaya hak kazanan Tekirdağspor’un kadrosunda bu mutluluğu yaşamıştı.

ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

1911 Çerkezköyspor takımına transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade den ‘Kedi’ lakaplı 27 yaşındaki Sedat Çolak yaptığı açıklamada, “futbol hayatıma Çerkezköy’de başladım ve uzun yıllar burada mücadele ettim. Yeniden Çerkezköy’e dönerek kendi ilçemin takımlarından biri olan ve şampiyonluk için büyük bir özveri içinde olan 1911 Çerkezköyspor takımıyla anlaştığım için çok mutluyum. Bu sezon şampiyonluk için kenetlenmiş bir takım için ter dökeceğim ve bana şans verildikçe de elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİK

Gerçekleşen transfer hakkında açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise, “Sedat kardeşimizi uzun yıllardır tanıyoruz ve kendisini günden güne geliştirerek en iyi noktalara geldi. Geçtiğimiz sezonda BAL liginde mücadele eden Tekirdağspor takımı ile şampiyonluk sevincini yaşayarak Çerkezköy halkını gururlandırdı. Bundan sonra kendisi takımımız için ter dökecek. Gerçekleşen transferin kendisine ve takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sene şampiyonluk adına takım olarak büyük bir özveri ile mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

FUTBOL HAYATINA 2002 YILINDA BAŞLADI

2002 yılında Çerkezköyspor takımında futbol hayatına başlayan Sedat Çolak, 2008 yılına kadar bu takımda mücadele etti. 2009-2010 yılları arsında Kütahyaspor takımın da mücadele eden Çolak daha sonra 2011 yılında yeniden Çerkezköyspor ile anlaştık. 2013 yılında Çorluspor ile anlaşan Sedat Çolak yine aynı yıl içinde bir başka Çorlu temsilcisi olan Çorlu Kültür Sultanköyspor takımına transfer oldu. Son olarak 2014 yılında Tekirdağspor ile anlaşan Çolak burada şampiyonluk sevincini yaşayarak 1911 Çerkezköyspor takımına transfer oldu.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.