Çorluspor 1947, Futbol aşıklarına kucak açtı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Çorluspor 1947 futbol takımı hedef büyüttü. Geleceğin takımını yaratmak ve başarıyı sürekli kılabilme çalışmalarına başlayan Çorluspor 1947, yerelde futbol oynayan oyuncuları kulübe davet ediyor

Çorluspor 1947, Futbol aşıklarına kucak açtı
14 Haziran 2016 Salı 11:20

TÜM SPORCULARI DAVET ETTİ
 
Çorluspor 1947 Kulübü, geleceğini teminat altına almak için çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde oluşan yeni yönetimde Transfer Komitesi Başkanlığı görevine seçilen Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, güçlü bir takım kurmak ve takımın geleceğini yaratmak için oyuncu arayışlarını sürdürdüklerini, bu şehirde yaşayan, herhangi bir futbol takımı bünyesinde oynasın oynamasın tüm sporcuları davet ettiklerini söyledi.
 
FUTBOL MALİYETİ YÜKSEK BİR SPOR DALI
 
Çorluspor 1947 Futbol Kulübü Transfer Komitesi Başkanı ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, kulüp olarak başarıyı hedeflediklerini ama bu hedefin uzun soluklu olmasını arzuladıklarını söyledi. Futbolun maliyeti yüksek bir spor dalı olduğuna değinen Çolpan, takıma yapılacak nokta transferlerin yanı sıra, kentin kendi bağrından çıkan futbolculara daha çok ihtiyaç duyduklarını söyledi.
 
FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ
 
Başkan Çolpan, Çorluspor 1947 Futbol Takımının bugün lider takım hüviyetinde olduğunun altını çizerek, "Bir takımı yaptığınız transferle ile ileriye taşıyabilmek mümkün. Ama bu sizin maddi gücünüz ile endeksli. Maddi olarak gücünüz yetersiz kalıyor ise kendi şehrinizin sporcularını takımınıza dahil etmeniz gerekiyor. Bu şehrin bağrından dün çok başarılı sporcular çıktı ise yarında çıkacaktır. Bu yetenekler, siz sahip çıkarsanız başarıya ulaşır. Biz de bu düşünce ile yola çıktık ve futbol oynamak isteyen genç, yetenekli ve tecrübeli sporcularımızı kulübümüze davet ediyoruz. İnanıyoruz ki! Bu şehrin takımı, bu şehrin yetenekleri ile başarıya ulaşacaktır. Evet bende varım diyen futbolcu kardeşlerimizi, bekliyoruz. Transfer Komitesi Başkanı olarak bana ulaşmaları halinde, geleceğin başarılı sporcuları kentimizin dinamiği Çorluspor 1947 bünyesinde başarıdan başarıya koşacak ve kulübümüz de sporcularımızın başarıları ile hak ettiği zirveye ulaşacaktır" dedi.
 
BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAĞINI SÖYLEDİ
 
Çorluspor 1947 Futbol Kulübü Transfer Komitesi Başkanı ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, kendisine ulaşmak isteyen sporcuların kulüp ile temasa geçmelerini veya bizzat ziyaret etmelerini talep ederken, azim ve kararlılık ile alınan yolun sonunda Çorluspor 1947'nin başarıdan başarıya koşacağını söyledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.