ÇOSB Turnuvaları’nın kupa ve ödül töreni gerçekleşti

ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvaları’nda derece girenler için Ödül Töreni düzenlendi

ÇOSB Turnuvaları’nın kupa ve ödül töreni gerçekleşti
09 Eylül 2015 Çarşamba 18:28

GOL KRALI TÜRKER ELBELİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Geleneksel Futbol ve Tenis Turnuvası sonuçlandı. Oldukça heyecanlı karşılaşmalarınyaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 10’uncusu, Tenis Turnuvası’nın ise 9’uncusu düzenlendi. 27 Temmuz’da başlayan Futbol Turnuvası’na 16 takım katılırken, Tenis Turnuvası’na 14 kişi katılmıştı. Futbol Turnuvası’nın birincisi BrossTekstil, olurken, ikinciliği Deva İlaç, üçüncülüğü ise HemaEndüstri aldı. Futbol Turnuvası’nın Gol Kralı Bross Tekstil takımından 53 golle Türker Elbeli oldu. Turnuvanın En Centilmen Takımı ise Teleset Elektromekanik olarak belirlendi.

TENİSİN BİRİNCİSİ AYHAN EKER OLDU

Futbol turnuvasıyla aynı gün başlayan Tenis Turnuvası’nda da heyecan tüm hızıyla devam etti. 14 kişi arasında yapılan tenis turnuvasında da eleme sistemiyle maçlar yapıldı. Yapılan maçlar neticesinde 2 kişi finale kaldı. Final karşılaşması Ali Rıza Ceylan ve Aykan Eker arasında yapıldı. İki başarılı tenisçi arasındaki final maçı da oldukça çekişmeli geçti. Tenis Turnuvası’nın birincisi Aykan Eker oldu.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Turnuvanın başarılı takımları ve sporcuları için ÇOSB Sosyal Tesisleri Parıltım Restaurant’ta Kupa ve Ödül Töreni düzenlendi. Ödül törenine; ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya ve Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Törende konuşan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, sözlerine son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek başladı. Şehitlerimizi saygıyla andıklarını, gazilerimize de acil şifalar dilediklerini belirtin Özdoğan, “Bu zor günlerde biz de töreni en sade şekilde yapalım dedik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Organizasyonda emeği geçenlere, turnuvaya katılan takımlara ve firma temsilcilerimize de teşekkür ediyorum. Sizlerin katılımıyla turnuvalarımız daha da coşkulu geçiyor. Firmalarımızdan gelen talepleri de dikkate alıyoruz, önümüzdeki yıl yapılacak turnuvada bunlarla ilgili de çalışmalarımız olacak. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu şu günlerde hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi..

ÖDÜLLERİNİ ÖZDOĞAN’DAN ALDILAR

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda Gol Kralı olan Türker Elbeli, Turnuvanın En Centilmen Takımı Teleset Elektromekanik, Turnuvanın Birinci Takımı Bros Tekstil, İkinci Takımı Deva İlaç ve Üçüncü Takımı Hema Endüstri’ye Kupa ve Ödülleri ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından verildi.

TÖREN KOKTEYL İLE DEVAM ETTİ

Tenis Turnuvası’nın Birincisi Aykan Eker ve İkincisi Ali Rıza Aslan’a da Ödül ve Kupaları ÇOSB Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya tarafından verildi. Turnuvanın Komite Üyeleri olan; Mücahit Özkan’a, Özgür Kocatürk’e, Mahmut Yavuz’a, Akif Şerifoğlu’na, Erkan Demiray ve Turnuvanın Hakemine Tugay Başol’a da hediyeleri ÇOSB Bölge Müdürlüğü İnşaat Müdürü Tunçer Hancıoğlu tarafından verildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.