ÇTSO Anadolu Lisesi şampiyonluk peşinde

2015-2016 eğitim öğretim yılı liseler arası Genç Erkekler Futsal (salon futbolu) Turnuvasında mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı rakiplerini teker teker mağlup ederek final grubuna çıktı. Çerkezköy Ticaret ve Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Teknik Direktörü Vedat Çolak, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “düzenli olarak her gün antrenmana çıkıyoruz. Okulumuzun ve ilçemizin başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Geçen sene haksız yere kaybettiğimiz şampiyonluğu bu sene kazanarak ilimizi bölge şampiyonasında temsil etmek istiyoruz” dedi

ÇTSO Anadolu Lisesi şampiyonluk peşinde
09 Aralık 2015 Çarşamba 17:05

33 TAKIM ARASINDAN İLK DÖRDE KALDI

33 takımın kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada Çerkezköy ve Saray’dan katılan liseler karşı karşıya geldi. Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda G Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futsal Takımı ilk karşılaşmasında SarayM.E.Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Okul Futsal takımını 5-2, ikinci maçında HFZ Anadolu Lisesi Genç Erkekler Okul Futsal takımını 3-1, üçüncü maçında Kapaklı ÇPL okul Futsal takımını  8-2, dördüncü maçında Yoncalı ÇPL Genç Erkekler okul Futsal Takımını 5-3 ve beşinci maçında Gülerçin Koleji Genç Erkekler Okul Futsal takımını 3-0 yenerek grubunda namaglup lider olarak bir üst tura çıktı.

FİNAL GRUBU MÜSABAKALARI PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

Grupta oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı Bir üst turda da Mustafa Elams Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futsal takımını 11-5 yenerek 4’lü final grubuna kalmaya hak kazandı. Süper finalde birinci olan takım Marmara bölgesi finallerine katılarak Tekirdağ’ı temsil etmeye hak kazanacak. Final grubu müsabakaları ise Pazartesi günü başlayacak.

BİRİNCİ OLAN TAKIM BÖLGE ŞAMPİYONASINA GİDECEK

Okullar arası Genç Erkekler Futsal takımı ligi grup maçları Çerkezköy Kapalı spor salonunda oynanırken, Çorlu maçları Çorlu da ve Final müsabakaları da Tekirdağ da oynanacak. Genç kızlar okul Futsal takımı olarak 21 takımın katıldığı 6 grupta C grubunda yer alan ÇTSO Anadolu Lisesi Genç Kızlar Okul Futsal Takımı ilk maçında Kapaklı Anadolu İmam Hatip Genç Kızlar Okul Futsal takımını 3-0, ikinci maçında Kapaklı Anadolu lisesi Genç kızlar okul Futsal takımını 10-1 ve üçüncü maçında Kapaklı ÇPL Genç Kızlar okul Futsal takımını 10-0 yenerek diğer grupların birinciyle Tekirdağ da oynanacak olan 6’lı gruplara kaldı. İlk altı takımdan birinci olan takım da bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

4 TAKIM ARASINA KALMAYI BAŞARDIK

Çerkezköy Ticaret ve Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Teknik Direktörü Vedat Çolak, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “düzenli olarak her gün antrenmana çıkıyoruz. Okulumuzun ve ilçemizin başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çerkezköy ve Çorlu’da oynanan grup müsabakaları oldukça zorlu geçti. Aldığımız haklı galibiyetlerin sonucunda son 4 takım arasına kalmayı başardık” dedi.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Final grubu müsabakalarından da galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Çolak, “Zaferleri yönetmek mağlubiyetleri yönetmekten daha zordur. Bu sebeple ekip olarak bu bilinçle hareket edip zafer sarhoşu olmadan hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Elde edeceğimiz başarıya bağlı olarak bir sonraki adımda adımızı Türkiye genelinde duyurmaya çalışacağız. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, müdür yardımcıları ile tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.