ÇTSO Anadolu Lisesi Tekirdağ’ı temsil edecek

Okullararası Genç Kızlar Basketbol Şampiyonası B kategorisinde mücadele veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı finalde Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı’nı 47-45 mağlup ederek, İl şampiyonluğunu elde etti

ÇTSO Anadolu Lisesi Tekirdağ’ı temsil edecek
01 Mart 2016 Salı 16:42

MÜSABAKA ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı şampiyonluğa uzandı. Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı ile Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşma oldukça çekişmeli geçerken, ilk dakikalardan itibaren başlayan çekişme maçın son dakikasına kadar sürdü.

ŞAMPİYONLUĞA UZANDI

Çekişmeli geçen karşılaşmanın normal süresinde eşitlik bozulmayınca uzatmalara geçildi. Maçın uzatma dakikalarında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı rakibine göre daha etkili bir mücadele sergiledi. Hücumdaki başarısını savunmada da sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı sahadan 47-45 üstün ayrılarak şampiyonluğa uzandı.

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, şampiyonluğa katkı sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri Murat Taşer, Serkan Sandal ile Vedat Çolak’ı tebrik ederek tüm sporculara başarılar diledi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı bu sonuçla 1-3 Mart tarihlerinde Düzce’de düzenlenecek Genç Kızlar Bölge Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.