ÇTSOAL rekor kırdı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı Liseler Arası Nike Halı Saha Turnuvası'nın final karşılaşmasında Malkara Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımını 5-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. ÇTSOAL futbol takımı 22-23 Mayıs tarihlerinde Yalova’da gerçekleştirilecek finallerde Tekirdağ’ı temsil edecek

ÇTSOAL rekor kırdı
17 Mayıs 2015 Pazar 15:55

 81 İLE AYNI ANDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Nike işbirliği ile 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen Liseler Arası Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ grubunda ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı finalde Malkara Anadolu Lisesini mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

 

GRUPLARDAN RAHAT ÇIKTILAR

 

42 takımın katıldığı ligde rakiplerini tek tek mağlup ederek gruplardan rahat çıkan ÇTSO Anadolu Lisesi çeyrek finalde Tekirdağ İmam Hatip Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz rakibini de 4-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Vedat Çolak’ın öğrencileri yarı final karşılaşmasında ise Çerkezköy’den bir diğer temsilcimiz Halit Narin Mesleki ve Teknik Endüstri Meslek Lisesi ile karşı karşıya geldi.

 

3-1’LİK SKORLAR FİNALE YÜKSELDİLER

 

Her iki takımında etkili bir şekilde başladığı karşılaşmada öne geçerek üstünlüğü yakalayan ÇTSO Anadolu Lisesi rakibinden bir gol yemesine rağmen iki gol bulan ÇTSO Anadolu Lisesi rakibini de 3-1 mağlup ederek finale yükseldi. Rakibini üç golle mağlup ettikten sonra finale yükselen temsilcimiz geçtiğimiz yıl finalde mağlup ettiği Malkara Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Malkara temsilcisi ise temsilcimiz karşısında istediği futbolu ortaya koyamadı. Sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren temsilcimiz bulduğu gollerle rahatladı.

 

MARMARA BÖLGE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

 

Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren ÇTSO Anadolu Lisesi kalesinde bir gol görmesine rağmen arka arkaya goller bularak karşılaşmadan da 5-1 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile birlikte üst üste üçüncü kez şampiyon olan ÇTSO Anadolu Lisesi 22-23 Mayıs tarihlerinde Yalova’da düzenlenecek olan Marmara Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

 

ÜÇ KEZ ŞAMPİYON OLARAK REKOR KIRDIR

 

3 kez üst üste şampiyon olmalarından dolayı da mutlu olduklarını ifade eden Vedat Çolak, “Bu yıl Malkara Anadolu Lisesini farklı mağlup ederek üçüncü kez şampiyon olarak rekor kırdık. 22-23 Mayıs tarihlerinde Yalova’da gerçekleşecek olan turnuvada İstanbul, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Edirne, Yalova, Kırklareli grubundan birinci çıkan takımlar ile Marmara Bölge şampiyonu olmak için mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonasında onuncu olduk” açıklamasında bulundu.

 

İL VE İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

 

Çolak konuşmasının sonunda ise, “Yalova’da yapılacak olan Liseler Arası Nike Halı Saha Marmara Bölge şampiyonasında Tekirdağ’ı ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Fahrettin Karaman’a ve öğretmen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.