Deneyimli Atletler bu kez Çayırova’da koştu

Çerkezköysporlu atletler Hamdi Baygın ve Cemil Şenel geçtiğimiz haftasonu düzenlenen 2. Uluslarsarası Çayırova Koşusu’na katıldı

Deneyimli Atletler bu kez Çayırova’da koştu
01 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköysporlu atletler Hamdi Baygın ve Cemil Şenel geçtiğimiz haftasonu düzenlenen 2. Uluslarsarası Çayırova Koşusu’na katıldı. Startını Milli Atlet Elvan Abeylegesse’nin verdiği ve yoğun bir katılımın olduğu koşuda Baygın, 10 kilometre kategorisinde 46.43 dakikalık derecesi ile 212. Olurken, Şenel ise 55.55’lik derecesiyle 436. Oldu. Baygın koşunun ardından yarışla ilgili izlenimlerini aktarırken, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ile bir süre görüştüğünü belirtti. ÇORLU VE EDİRNE’DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Yarış sonrası Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ile sohbet imkanı bulduğunu belirten Hamdi Baygın, Terzi’ye Trakya’da bir maraton düzenlenmesi yönündeki talebini ilettiğini dile getirirken, Terzi’nin kendisine, “Çorlu ve Edirne’ye Atletizm tesislerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Ancak maratondan ziyade ilk etapta bir yol koşusu olabilir” şeklinde cevap verdiğini söyledi. Atletizm sporunu sevmesine sebep olan isimlerden birinin Federasyon Başkanı Mehmet Terzi olduğunu ifade eden Baygın, “Başkan bir televizyon konuşmasında ‘Bir gün gelir, koşarken üzerinizdeki tişört size ağır gelir’ demişti. Şu an o sözleri daha iyi anlayabiliyorum” diye konuştu. ÇERKEZKÖY-SARAY ARASINDA DÜZENLENEBİLİR Koşuyla ilgili izlenimlerini de aktaran Baygın, “Koşu sebebiyle ülkemizden ve yurt dışından birçok sporsever Çayırova’ya akın etti. En fazla çocukların mutlu olduğunu gördüm ve ‘Keşke hergün olsa’ diyen çocuklar duydum. Dilerim birgün Çerkezköy’de de bu coşkuyu yaşarız. Çerkezköy coğrafi konumu itibariyle böyle bir organizasyona çok uygun. Örneğin Çerkezköy-Saray arasında yarış düzenlenebilir” ifadelerini kullandı. ÇERKEZKÖYSPOR ‘A TEŞEKKÜR ETTİ Uzun yıllardır atletizmin içinde olduğunu belirten Hamdi Baygın, Çerkezköyspor’un yeni yönetimine başarılar diledikten sonra kendilerine destek olan Başkan Ahmet Korkmaz’a ve tüm yöneticilere teşekkür etti. Baygın, Çayırova’ya adım attıkları andan itibaren kendilerini yalnız bırakmayan Çayırova-Gebze-Tuzla atletlerine sevgi ve selamlarını da iletmeyi ihmal etmedi. Öte yandan Baygın ve Şenel haftasonu İstanbul’da gerçekleştirilecek Olimpik Gün Koşusu’na, sonraki hafta ise Bursa’da yapılacak yarışa katılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.