Derbinin kazananı Çerkezköyspor

Tekirdağ Amatör Lig U-19 kategorisinde 4. hafta sona erdi. Hafta, 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköyspor'un derbisine sahne olurken maçtan 3 puanla ayrılan taraf yeşil-beyazlı ekip oldu.

Derbinin kazananı Çerkezköyspor
02 Ocak 2015 Cuma 22:06

 4. HAFTA MAÇLARI TAMAMLANDI


Tekirdağ Amatör Lig U-19 kategorisinde 4. hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. Oynan maçların ardından son sırayı Sitespor alırken, liderlik koltuğunda ise Saraya Belediyespor oturuyor.


DERBİNİN RENGİ YEŞİL-BEYAZ


U-19 Liginin en önemli maçlarından birisi de Çerkezköy derbisiydi. Sonucu merakla beklenen karşılaşmada gülen taraf yeşil-beyazlı ekip oldu. 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköyspor Süper Amatör Lig’de karşılaştıktan sonra U-19 Liginde de karşılaştı. Çerkezköyspor maçı kontrol altına aldıktan sonra tehlikeli pozisyonlar buldu. Bulduğu pozisyonların iki tanesini gol ile sonuçlandıran yeşil-beyazlı ekip sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle Çerkezköyspor puanını 6’ya yükseltirken, 1911 Çerkezköyspor ise 3 puanda kaldı.


ÇORLU ASLAN DÖRT KÖŞE


U-19 Liginin 4. haftasında oynanan karşılaşmada Çorlu Aslanspor sahasında Kapaklı Kartalspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Çorlu ekibi karşılaşmadan 4-1’lik skorla galip ayrıldı. Aldıuğı galibiyetle sahadan 3 puanla ayrılan Çorlu Aslanspor puanını 6’ya yükselterek kendisine 2. sıradan yer buldu.


KAPAKLI KARTAL YERİNDE SAYDI


Çorlu Aslanspor ile deplasmanda karşılaşan Kapaklı Kartalspor bu maç öncesi 6 puana sahipti. Alacağı galibiyetle ilk iki sırada kendisine yer bulacak olan Kapaklı ekibi bu şansı geri tepti ve deplasmanda mağlup olarak evine eli boş olarak döndü.


SİTESPOR LİGİN SON SIRASINDA


Sitespor ise 4. haftada sahasında Saray Belediyespor ile karşılaştı. Arkasına tribün desteğini alan Sitespor bu fırsatı iyi değerlendiremedi. Saray Belediyespor karşısında fazla direnemeyen Kapaklı temsilcisi sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyet ile beraber 3 puanda kalan Sitespor ligin son sırasında yer alıyor.


ZİRVENİN YENİ SAHİBİ SARAY


Lig’in birincilik koltuğuna oturan Saray Belediyespor ise deplasmanda Sitespor’u mağlup etti. Bulduğu pozisyonları gole çevirdikten sonra oyunu kontrolü altına alan ve istediğini 90 dakika sonuna taşıyan Saray temsilcisi bu galibiyetle puanını 12’ye yükseltti. Puanını 12’ye yükselten Saray Belediyespor U-19 Liginde birinci sıraya oturdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.