Dev şampiyonaya ev sahipliği yaptık

Çerkezköy Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yaklaşık 700 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Dev şampiyonaya ev sahipliği yaptık
13 Kasım 2017 Pazartesi 14:05

YAKLAŞIK 700 SPORCU KATILDI

Türkiye Karate Federasyonu’nun organize ettiği ve Çerkezköy Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, Veteranlar Kata Kumite kategorisinde gerçekleştirilen karşılaşmalarla start aldı. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 700 sporcunun katıldığı turnuva toplam 4 gün sürdü.

FİNAL MÜSABAKALARI CANLI YAYINLANDI

Turnuvanın 2’nci günü Bayan Kumite müsabakaları ile devam etti ve saat 17.00’da da açılış seremonisi yapıldı. 3’üncü günde Bay Kumite müsabakaları gerçekleşti. Turnuvanın son gününde ise final müsabakaları gerçekleşti. Final müsabakaları Sports TV’den de canlı olarak yayınlandı. Turnuva dereceye giren sporcular için gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.

ERKEKLERDE BİRİNCİLİK VE İKİ DE ÜÇÜNCÜLÜK ELDE ETTİK

+84 kg Büyük Erkekler kategorisinde 1. Alperen Doğan (Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü) olurken; 2. Aykut Usda (İstanbul), 3. Muhammet Kaya (Antalya), 3. Mehmet Usda (Antalya) oldu.

60 kg Büyük Erkekler kategorisinde 1. Talha İnanç (Sakarya) olurken; 2. Berkay Bayhan (İstanbul), 3. Eyüp Güler (İstanbul) ve 3. Furkan Korkmaz (Sakarya) oldu.

67 kg Büyük Erkekler kategorisinde 1. Kerem Ali Zeren (Sakarya) olurken; 2. Muratcan Deniz (İstanbul, 3. Ercan Kaçar (İstanbul) ve 3. Berk Erol (İstanbul) oldu.

75 kg Büyük Erkekler kategorisinde 1. Enes Çınar (İstanbul) olurken; 2. Doğan Ateş (Sakarya), 3. İbrahim Hakkı Özbay (Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü), 3. Sabır Ahmet Uygur (İstanbul) oldu.

84 kg Büyük Erkekler kategorisinde 1. Davut Kaplan (Bursa) olurken; 2. Gürkan Çelik (Sakarya), 3. Samed Gök (İstanbul) ve 3. Batuhan Gürsoy (İstanbul) oldu.

Kata Büyük Erkekler kategorisinde 1. İbrahim Enes Sefa (İstanbul) olurken; 2. Hüseyin Altundal (Samsun), 3. Sabri Kıroğlu (Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü) ve 3. Osman Evin (Kocaeli) oldu.

KADINLARDA DERECEYE GİREMEDİK

50 kg Büyük Bayanlar kategorisinde 1. Hümeyra Beyza Ünlüsoy (Sakarya) olurken; 2. Selvanur Akkurt (İstanbul), 3. Sevil Baş (İstanbul) ve 3. Figen Yıldırım (Isparta) oldu.

55 kg Büyük Bayanlar kategorisinde 1. Arzu Zeybekler (İzmir) olurken; 2. Birsu Gaye Özyazmacı (İstanbul), 3. Tuğçe Demiş (Konya) ve 3. Gülsen Demirtürk (Kocaeli) oldu.

61 kg Büyük Bayanlar kategorisinde ise 1. Halenur Böltül (Çanakkale) olurken; 2. Aslıhan Aygüneş (Sakarya), 3. Aybüke Nur Punar (İstanbul) ve 3. Aleyna Sezer (Sakarya) oldu.

68 kg Büyük Bayanlar kategorisinde 1. Rabia Şentürk (Kocaeli) olurken; 2. Seray Saniye Koçali (Sakarya), 3. Rümeysa Yıldız (Sakarya) ve 3. Merve Baltay (İstanbul) oldu.

+68 kg Büyük Bayanlar kategorisinde 1. Mücessem Buse Avcu (İstanbul) olurken; 2. Fazilet Şenol (İstanbul), 3. Vahide Köse (İstanbul) ve 3. Sümeyra Çiçek (Konya) oldu.

Kata Büyük Bayanlar kategorisinde ise 1. Emine Korkutmuş (İstanbul) olurken; 2. Beyza Nuray (İstanbul), 3. Ceren Aybüke Demiral (Trabzon) ve Büşranur Kılıç (Trabzon) oldu.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.