Dev yatırımın çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzunun hafriyat ve yalıtım çalışmaları tamamlandı. 8 milyon 167 bin 500 TL’lik dev yatırımın en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılması planlanıyor

Dev yatırımın çalışmaları devam ediyor
08 Eylül 2017 Cuma 11:01

YALITIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde 1570 Ada 5 Parsel üzerinde bulunan 7 bin 725 metrekarelik alan üzerine yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzu toplam 500 seyirci kapasiteli olacak. Hafriyat çalışmalarının ve yalıtım çalışmalarının tamamlandığı yüzme havuzunun 520 gün içerisinde vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
8 milyon 167 bin 500 TL ihale bedelli yüzme havuzunda temel atma öncesinde yalıtım çalışmaları sona erdi. Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yarı olimpik yüzme havuzunun öngörülen tarihten önce tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılmasının amaçlandığını ifade etti.
5 BİN 150 METREKARE KAPALI ALANA SAHİP OLACAK
Yarı olimpik yüzme havuzu 25 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğinde olacak. Bodrum kat, zemin kat, 1. kat ve asma kattan oluşacak olan yüzme havuzunun bodrum katı 2 bin 100, zemin katı 2 bin 10, 1. katı 884 ve asma katı da 159 olmak üzere toplam 5 bin 150 metrekare kapalı alana sahip olacak. Bodrum katında spor salonu, sauna, masaj salonu, dinlenme salonları ve bunlara hizmet eden soyunma odaları, sığınak ve teknik hacimler bulunacak. Zemin katta yüzme havuzu ve soyunma odaları ile idari odalar ve tribünler; 1. katta seyirci lobisi ve tribünler; asma katta da oyun salonu yer alacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.