Dinamik SK kazanmayı bildi

Dinamik SK Erkek B Takımı, Tekirdağ Küçük Erkekler A Grubu 11. hafta karşılaşmasında Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda ağırladığı Trakyagücü B Takımı’nı 40 – 27 mağlup ederek puanını 13’e yükseltti.

Dinamik SK kazanmayı bildi
17 Kasım 2015 Salı 18:13

İLK ÇEYREK KISIR GEÇTİ

Temsilcimiz, Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Barış, Volkan, Abdullah, Duğhan ve Osman ilk beşiyle başladı. Kaşılaşmanın ilk periyodu kaydedilen sayı açısından kısır bir periyot oldu ve Trakyagücü ilk 10 dakikalık bölümü 6 – 4 önde tamamladı.

SOYUNMA ODASINA 4 SAYI FARKLA ÖNDE GİRDİK

İkinci çeyrekte kendine gelen Dinamik SK, bulduğu art arda basketlerle önce beraberliği sonra da üstünlük sayılarını elde ederek farkı açmaya başladı. Dinamik SK ikinci çeyrekte gösterdiği etkili performansla soyunma odasına 17 – 13 önde girdi.

DİNAMİK 3. ÇEYREKTE DE ÜSTÜNLÜĞÜ BIRAKMADI

Etkili oyununa ikinci yarıda da devam eden Dinamik SK, başarılı set hücumlarıyla sayılar bulurken, yaptığı katı savunma sayesinde de farkın kapanmasına izin vermedi. Bu bölümde özellikle pota altını iyi kullanan temsilcimiz üçüncü çeyrekten de 28 – 20 üstünlükle ayrılmayı bildi.

40 – 27 GALİP AYRILDIK

Oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz, son periyotta da rakibine oranla üstün bir oyun sergileyerek sahadan 40 – 27 galip ayrıldı ve gruptaki üçüncü galibiyetini elde etti.

DİNAMİK SK PUANINI 13’E YÜKSELTTİ

Bu galibiyetle gruptaki puanını 13’e çıkaran Dinamik SK haftayı, 13 puanlı bir diğer takım olan Saray Belediye SK’nın ardından averaj farkıyla 7’nci sırada tamamladı.

A TAKIM HAFTAYI BAY GEÇTİ

Gruptaki bir diğer temsilcimiz Dinamik SK A Takımı, bu haftayı BAY geçerek maç yapmadı. Dinamik SK A Takımı haftayı BAY geçince Avrasya SK maç fazlasıyla ve 1 puanlık avantajla liderliğe yükseldi.

GRUPTA ALINAN DİĞER SONUÇLAR

Avrasya SK – Çorlu Basket: 104 – 14

Trakyagücü A – Saray Belediye SK: 66 – 18

Çorlu Belediye SK – Çorlugücü SK: 35 – 51

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.