Doğan Spor 3-1 kazandı

Tekirdağ 1. Amatör B grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Doğan Spor, Ergene deplasmanında Vakıflar Güven Spor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Maçta hakem kararları tartışılırken kartlar havada uçuştu

Doğan Spor 3-1 kazandı
28 Aralık 2015 Pazartesi 17:34

KARARLAR TARTIŞILDI

Çerkezköy Doğan Spor, Tekirdağ 1. Amatör B grubunda 14. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Vakıflar Güven Spor ile karşı karşıya gelirken sarı kırmızılı ekip, ikinci yarıda bulduğu goller ile sahadan galip ayrıldı. Pazar günü saat 13.00’da başlayan karşılaşmada hakem kararları, iki takımın oyuncuları, yöneticileri ve taraftarları tarafından tepki çekti. Güzel bir havada oynanan karşılaşmada, iki takımın oyuncularının maçın başından sonuna kadar verdikleri mücadele beğeni topladı.  

İLK ONBİRLER

Tekirdağ 1. Amatör B grubunda 14. Hafta karşılaşmasında ev sahibi Vakıflar Güven Spor karşılaşmaya lacivert ağırlıklı formasıyla çıkarken ilk on birinde; kalede Halil İbrahim Ozan Şenlik, defansta Emre Uzun, Onur Tarkekul, Ayhan Pirinç, Mustafa Taşdelen, orta sahada Gökhan Atay, Yakup Avcı, Serdar Erkan, Özgür Açıcıer, ileri uçta ise Barış Gündoğdu ve Cem Bülbül yer aldı. Deplasman ekibi Çerkezköy Doğan Spor ise sarı kırmızı çubuklu formasıyla sahada yerini alırken ilk on birinde; kalede Günay Çoşkun, defansta Bahadır Sava, Sercan Sönmez, Gökhan Gülhan, Naim Pirinç, orta sahada Murat Kuş, Sezer Yavaşoğlu, Emre Ergen, Ahmet Özdemir, ileride ise Samet Sakabaş ve Ahmet Çoşkun yer aldı.

VAKIFLAR GOLÜ BULDU

 Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Vakıflar Güven Spor oldu. Maçın henüz 4. dakikasında sağ kanattan yakaladığı ani atak sonucu Çerkezköy Doğan Spor defansını hazırlıksız yakaladı. Ceza sahası içinde yaşanan karambol sonucunda üst direkten dönen topu Vakıflar Güven Spor’un 11 numaralı oyuncusu Cem Zümbül ağlarla buluşturdu. Ev sahibi Vakıflar Güven Spor 1-0 öne geçtikten sonra orta sahada organize olamayan Çerkezköy Doğan Spor karşısında üstün oyununu sürdürdü. Vakıflar Güven Spor adına maçın 40. dakikasında Özgür Açıcıer, kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen Çerkezköy Doğan Spor’un file bekçisi Günay Çoşkun’u geçemedi. Çerkezköy Doğan Spor, ilk yarıda ortaya olgun bir hücum organizasyonu  koyamazken ev sahibi Vakıflar Güven Spor ise istekli ve gol pozisyonlarına giren taraftı.

İKİNİC YARI DOĞANSPOR AĞIRLIĞINI KOYDU

Maçın ikinci yarısına Çerkezköy Doğan Spor oyuncu değişikliği ile başladı ve 22 sırt numarası ile Sinan Amaçer sahada yerini aldı. İkinci yarının henüz başında, 47. dakikada ev sahibi Vakıflar Güven Spor, Barış Gündoğdu ile Çerkezköy Doğan Spor’un ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Müsait pozisyonda Barış Gündoğdu topu kalenin üstünden topu dışarı gönderdi. Maçın 50. dakikasından sonra mücadeleye ağırlığını koyan taraf Çerkezköy Doğan Spor oldu. Rakip sahanın orta bölümlerinde kazanılan serbest vuruş kazanan sarı kırmızılılar, ceza sahası içine yapılan ortada 88 sırt numaralı defans oyuncusu Naim Pirinç’in kafa golüyle karşılaşmada 1-1 beraberliği yakaladı.

KADER İSİM SİNAN AMAÇER

Gol sonrası oyunda ipleri eline alan Çerkezköy Doğan Spor, maçın 55. dakikasında korner atışı kazandı. Ceza sahası içinde topla buluşan 77 sırt numaralı oyuncu Samet Akbaş, iki kez şut çekmesine rağmen top rakipten geri döndü. Seken topu son olarak tamamlayan isim ise 22 sırt numaralı Sinan Amaçer oldu ve Çerkezköy Doğan Spor’u 2-1 öne geçirdi. Maçın 65 dakikasında Çerkezköy Doğan Spor’da yine aynı oyuncular sahnedeydi. Samet Akbaş kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen daha müsait pozisyondaki takım arkadaşı Sinan Amaçer’i topla buluşturdu. İlk vuruşunda kaleci Halil İbrahim’i geçemeyen Sinan Amaçer, seken topa ikinci vuruşunda skoru 3-1 yapmayı başardı.

KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

 Maçın geri kalan bölümlerinde ev sahibi Vakıflar Güven Spor, maça tekrar ortak olmak için mücadele verse de başarılı olamadı. Hakem kararlarının çok tartışıldığı ve itirazlardan dolayı sarı kartların havada uçuştuğu maçta ve 78. dakikada ev sahibi takım oyuncusu Cem Zümbül, sportmenliğe aykırı söz sarfettiği gerekçesiyle direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Çerkezköy Doğan Spor’da ise maç boyunca çoğunluğu hakeme itirazdan olmak üzere 6 oyuncusu sarı kart gördü. İki takımında mücadelesini son dakikaya kadar sürdürdü, fakat maçın geri kalan bölümlerinde skoru değiştirmeye yetmedi. Maç deplasman ekibi Çerkezköy Doğan Spor’un 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.