Doğan Spor 3 golle tamamladı

Tekirdağ Amatör 2. Ligi ekiplerinden Çerkezköy Doğan Spor, ligin son maçında Yaşar Doğu Samsunlular Derneği Spor ile karşılaştı. Geçtiğimiz haftalarda bir üst lige çıkmayı garantileyen Çerkezköy Doğan Spor maç öncesi seremonide Yaşar Doğu Sporlu futbolcular tarafından alkışlanarak tebrik edildi

Doğan Spor 3 golle tamamladı
25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:32

 ALKIŞLANARAK TEBRİK EDİLDİLER

Tekirdağ Amatör 2. Lig D Grubunda oynanan son hafta maçlarıyla tamamlandı. Bir üst lige çıkmayı garantileyen Çerkezköy Doğan Spor, saat 14.00’da başlayan son hafta mücadelesinde Veliköy Stadında Yaşar Doğu Spor’a konuk oldu. Maç öncesi aldıkları kupayla 2.lig hatıra fotoğrafı çektiren Çerkezköy Doğan Sporlu oyuncular, maça çıkarken Yaşar Doğu Spor oyuncuları tarafından alkışlanarak tebrik edildiler.

İLK 11'LER

Ev sahibi konumunda ligin son maçına çıkan Yaşar Doğu Spor; Barış Senyer, Engin Akyol, Ramazan Demir, Muhsin Doksan, Aykut Demir, Hakan Doksan, Yasin Karakoyun, Barış Akyol, Mehmet Öztürk, Necati Kantaş, Orhan Atmaca ilk on biri ile sahada yerini aldı. Deplasman ekibi konumunda olan Çerkezköy Doğan Spor ise; Ogün Solak, Ebubekir Karadeniz, Sercan Sönmez, İdris Kırım, Berk Yıldırır, Uğur Akbulut, Adem İnci, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Seçkin Şahin, Kenan Özkan ilk on biri ile maça başladı.

İLK YARI 1-0 SONA ERDİ

Yaşar Doğu Spor ile Çerkezköy Doğan Spor’un karşı karşıya geldikleri mücadele, sıcak hava ve ligdeki çekişmenin son bulmasının da etkisiyle durağan bir futbola sahne oldu. Maç sırasında yaşanan sakatlıklar ve maç sırasında hakemin verdiği su molaları ile oyunun hızı ve temposu hep düşüktü. İlk yarının 23. dakikasında defansın arkasına atılan uzun topta kaleciyle karşı karşıya Seçkin Şahin topu ağlara gönderdi. Maçın ilk yarısı böyle sonuçlandı.

MAÇ 3-0 SONA ERDİ

Maçın ikinci yarısında Yaşar Doğu Sporlu oyuncularının direnç göstermesiyle maç biraz daha hareketlilik kazandı. Son vuruşlarda ve hücum paslarında iki takımında yetersiz kalması pozisyon kıtlığı yaratırken Çerkezköy Doğan Spor’un ve ikinci amatör liginin en çok gol atan ismi Gökhan Balıkçı, karşılaşmanın 78. dakikasında uzaktan attığı şut ile topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Mücadelenin 83. dakikasında günün başarılı isimlerinden Sercan Sönmez'in sol kanattan yaptığı ortada Gökhan Balıkçı bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-0’a getirerek maçın skorunu belirledi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.