Doğan Spor Basın Bayramı'nı kutladı Asbaş transfer dedikodularına cevapsız kaldı

Çerkezköy Doğan Spor Yönetimi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy'de görev yapmakta olan basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

Doğan Spor Basın Bayramı'nı kutladı Asbaş transfer dedikodularına cevapsız kaldı
24 Temmuz 2015 Cuma 17:39

 Garden Cafe'de gerçekleştirilen kahvaltı programına Çerkezköy Doğan Spor Başkanı Kazım Asbaş program yoğunluğu nedeniyle katılamazken, Çerkezköy Doğan Spor Futbol Şube Sorumlusu Sabri Asbaş, Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Erkan Kaşarcı ve Basın Sözcüsü Murat Akay  ile basın mensupları katıldı.

BASIN AÇIKLAMASI OKUNDU

Düzenlenen kahvaltıda bir açıklama gerçekleştiren Kulüp Basın Sözcüsü Murat Akay "Siz değerli basın mensuplarının basın bayramını kutluyorum. Basın, yasama, yürütme ve yargı haricindeki 4. güç olarak tanımlanmaktadır. Basın, kamu yararına haber yaptığında toplumları aydınlatmış olup özellikle demokrasi ve insan haklarının gelişmesini sağlamaktadır. En önemlisi ise toplumu tarafsız bir şekilde bilgilendirmektir. Böylece bireylerin bilgi ve fikir sahibi olması sağlanır. Günümüzde iletişim teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte bireyin haberlere ulaşma süresi kısalmakta ve haberin sansür edilmesi ortadan kalkmaktadır. Sansürsüz ve tarafsız haber yapmak insanlığa yapılmış en önemli hizmetlerin başında gelir. Sizlere de bu yolda yürümeniz temennisinde bulunarak görevlerinizde başarılar diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun" dedi.

BASIN MENSUPLARI BİZLER İÇİN DEĞERLİ

Murat Akay'ın ardından Basın Bayramını kutlayan Futbol Şube Sorumlusu Sabri Asbaş "Sizler bizim için çok değerlisiniz. Tarafsız bir şekilde görevlerinizde başarılar diliyoruz" dedi ve kulübün son durumu hakkında bilgiler verdi.

CAMİAYI YAŞATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Çerkezköy Doğan Spor'un bütün kategorilerde sezona devam edeceğini belirten Sabri Asbaş "U11-U12-U13-U15-U19 ve A takımı olarak mücadelemize devam ediyoruz. Yeni yönetimin oluşması ile birlikte de güreş, basketbol ve voleybol dallarını da faaliyete geçireceğiz. Görev dağılımı yapılırken gerek yönetime gerek bu görevlere üstlenen arkadaşlarımıza sorarak bunu kabul ettik. Katılımı çok güzel, 154 faal üyemiz var. Kendi istekleri ile bizlerin yanında oluyorlar. Camiamız 1971 yılında kuruldu. Bizler de bunu yeniden yaşatmaya çalıştık ve başarılı olduk" ifadelerini kullandı.

HEVESLİYİZ

Yönetim'in 5 kişiden 15 kişiye çıktığını belirten Asbaş "Görev dağılımı yaptığımız arkadaşlarımız birbirinden çok değerli. Hepsine verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Spora bakış açıları çok farklı ve başarı elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çerkezköy Doğan Spor'a bu denli destek olması bizleri mutlu ediyor ve heveslendiriyor. Bu hevesin devam edeceğini düşünüyorum. Tüm branşlarda başarılı olacağımıza inanıyorum. Tekrardan Basın Bayramınız kutlu olsun" şeklinde konuştu.

YÖNETİM KARARINA GÖRE HAREKET EDİLECEK

Transfer hakkında gelen soruyu da cevaplayan Asbaş "Geçen sene 1-2 maçta yanlışlıklar oldu. Şuan tek başıma bir şey söylemem yanlış olur. Toplantımız olacak. Hem futbolcular konusunda hem de yapacağımız transferler konusunda yönetim ile görüşülecek. Hoca konusu da masaya yatırılacak. Yönetimden çıkan karara göre de sonuç alacağız" dedi.

OLABİLİR DE OLMAYA BİLİR DE

Teknik Direktör için kulislerde geçen isim olan Vedat Çolak ile görüşmelerinin olup olmadığı sorusuna ise Asbaş "Olabilir de olmayabilir de" diye cevap verdi. Düzenlenen kahvaltı programında son olarak Çerkezköy Doğan Spor Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Erkan Kaşarcı kısa bir konuşma gerçekleştirirken tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.