Doğan Spor sezonu açtı

Çerkezköy Doğan Spor, 2016 – 2017 sezonun açılışını geçtiğimiz gün yapılan antrenman ile gerçekleştirdi. Antrenmanda ayrıca, Doğan Sporlu Kenan Asilkan’ın doğum günü de kutlandı

Doğan Spor sezonu açtı
12 Ağustos 2016 Cuma 18:44

KONDİSYON AĞIRLIKLI ÇALIŞTILAR
 
2016 – 2017 sezonun yaklaşmasıyla birlikte Çerkezköy takımları top başı yapmaya başladı. Geçtiğimiz gün Veliköy Stadı’nda saat 19.00’da başlayan antrenmanla yeni sezonun açılışını gerçekleştiren Çerkezköy Doğan Sporlu futbolcular, yaklaşık 2 saat süren antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.
 
YENİ TEKNİK DİREKTÖR YAKINDAN İLGİLENDİ
 
30 kişilik bir kadroyla yeni sezona giriş yapan Çerkezköy Doğan Spor oyuncularının çoğunun geçtiğimiz sene U19’da forma giyen futbolcular olduğu gözden kaçmazken, yeni sezonda takımın teknik direktörlüğünü yapacak olan Ömer Belgin ve Yardımcısı Onur Tülüş genç futbolcularla yakından ilgilendi. Futbolculuk yıllarında Eskişehirspor forması giyen ve daha sonra yine bu takımda yardımcı antrenörlük yapan Ömer Belgin; profesyonel antrenörlük kariyerinde Çorluspor, Gebzespor, Bandırmaspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Küçükçekmecespor ve son olarak da Çorlu Gençlerbirliği Spor’un teknik direktörlüğünü yaptı.
 
DOĞUM GÜNÜ KUTLADILAR
 
Sezonun ilk antrenmanının tamamlanmasının ardından iki sezondur Çerkezköy Doğan Spor forması giyen Kenan Asilkan’ın doğum günü kutlaması yapıldı. Kulüp Başkanı Kazım Asbaş ve Yöneticilerin de katıldığı kutlamada futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler keyifli anlar yaşadı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.