Doğanspor 12 puan ile 4. tamamladı

Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı sezonu 12 puanla 4. sırada tamamladı. 7 maçta 4 galibiyet elde eden Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 26 gol atan Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı kalesinde ise 21 gol gördü

Doğanspor 12 puan ile 4. tamamladı
06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:23

 LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı sezonun ilk hafta maçında Çukuryurtspor U-11 Futbol Takımı ile karşılaştı. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı karşılaşmadan 4-2’lik üstünlükle ayrıldı. Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı bir sonraki hafta karşılaşmada Kapaklıspor U-11 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

PUAN KAYIPLARI BAŞLADI

Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı 3. hafta maçında Kapaklı Kartalspor U-11 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Kapaklı Kartalspor U-11 Futbol Takımı etkili bir oyun sergiledi. İlk dakikalardan itibaren oyun kontrollünü eline alan Kapaklı Kartalspor U-11 Futbol Takımı sahadan 6-2’lik üstünlükle ayrıldı. Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı sezonun 4.hafta maçında Sitespor U-11 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı sahadan 6-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

SON MAÇ FENERSPOR İLE

Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı bir sonraki hafta maçında Fevzipaşaspor U-11 Futbol Takımı karşısına çıktı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı 6.haftayı haftayı Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-11 Futbol Takımı karşısında hükmen galibiyetle tamamladı.

ETKİLİ OYNADI

Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı sezonu son hafta maçında Çorlu Fenerspor U-11 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı rakibi karşısında baskısını artırdı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı aradığı golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

8-2'LİK GALİBİYET

İlk devrede son bölümlere doğru Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı etkili mücadelesini gollerle süsleyerek aradaki skor farkını açtı. Çorlu Fenerspor U-11 Futbol Takımı rakibine karşılık veremeyince ilk devre Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı. İlk devrede rakibi karşısında etkili bir mücadele sergileyen Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı maçın ikinci devresinde de etkili oyununu sürdürdü. Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı karşılaşmadan 8-2’lik üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı bu sonuçla puanını 12’ye çıkartarak sezonu 4.sırada tamamladı. Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı 7 karşılaşmada 4 galibiyet elde ederken 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 26 gol atan Çerkezköy Doğanspor U-11 Futbol Takımı kalesinde ise 21 gol gördü.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.