Doğanspor 4 köşe 4-0

2. Amatör küme temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor hafta sonu bir diğer temsilcimiz Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy stadında oynanan karşılaşmanın her iki devresinden etkili bir oyun sergileyen Doğanspor takımı müsabakadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu

Doğanspor 4 köşe 4-0
31 Mart 2015 Salı 17:49

 KARŞILAŞMA VELİKÖY’DE OYNANDI

Çerkezköy Doğanspor takımı hafta sonu Samsunlular Yaşar Doğuspor takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Stadında oynana karşılaşma saat 13.00’da başlarken mücadeleye ev sahipliği yapan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya Emre Özten, Adem İnci, Sercan Sönmez, Berk Yıldırır, İdris Kırım, Kenan Asilkan, Uğur Akbulut, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Seçkin Şahin ve Onur Sezer ilk on biri ile başlarken, rakip Samsunlular Yaşar Doğuspor takımı ise Emre Bilgin, Murat Dursun, Cemal Keskin, Yasin Karakoyun, Engin Akyol, Orhan Atmaca, Necati Kantaş, Kemal Kaş, Selman Yanmaz Ramazan Derin ve Aykut Eren ilk on biri ile başladı.

ENGİN AKYOL TOPU KENDİ AĞLARINA GÖNDERDİ

Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı ataklarla tamamlanırken, her iki takımda öne geçme adına büyük bir mücadele örneği sergiledi. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle biterken ev sahibi Çerkezköy Doğan spor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Karşılaşmanın 50.dakikasında ceza sahasının sağ çaprazından yapılan orta sonucu Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor kalesi önünde yaşanan karambolün ardından Engin Akyol’un topu kendi ağlarına göndererek Çerkezköy Doğanspor takımını 1-0 öne geçirdi.

YÖNETİCİ MAHMUT YAVUZ TRİBÜNE  GÖNDERİLDİ

Karşılaşmanın 55. dakikada ise bir benzer pozisyon daha yaşandı. Sağ kanattan gönderilen pasta ceza sahası içinde buluşan Seçkin Şahin, takımı Çerkezköy Doğanspor’u öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. İkinci golün ardından Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor’un yöneticisi Mahmut Yavuz pozisyona ve maçın sert yönetimine karşı itirazları sebebiyle maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi.

SAVUNMA OYUNCUSU HASTANEYE KALDIRILDI

Kısa süreli gerginliğin ardından müsabaka kaldığı yerden devam etti. Mücadelenin 77. dakikasında ceza sahası içinde topu düzgün bir şekilde kontrol eden ve aynı düzgünlükte bir vuruş yapan Gökhan Balıkçı takımının üçüncü golünü kaydeden isim oldu. Karşılaşmanın 83. dakikasında Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor’un savunma oyuncusu baygınlık geçirirken, sahayı arkadaşlarının yardımıyla terk eden oyuncu ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

KARŞILAŞMAYI 9 KİŞİ TAMAMLADI

Mücadelenin 89.dakikasın Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğuspor’lu Yasin Karakoyun’un sakatlanmasıyla birlikte değişiklik hakkı kalmayan konuk ekip maçı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Maçın 90 dakikasına eklenen uzatmalarda Seçkin Şahin’in ayağından bir gol daha bulan Doğanspor takımı karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi. 


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.