Doğanspor’dan ikinci iftar yemeği

Tekirdağ 1.Amatör Küme temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor Kulübü tarafından Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nda iftar yemeği düzenlendi. Geleneksel hale getirilen iftar programına ilgi yoğun olurken, Kulüp Başkanı Kazım Asbaş,iftar programına katılanlara teşekkür etti

Doğanspor’dan ikinci iftar yemeği
29 Haziran 2015 Pazartesi 19:18

 YAKLAŞIK 750 KİŞİ KATILDI

Çerkezköy Doğanspor Kulübü tarafından ikinci iftar yemeği programı düzenlendi. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı Çerkezköy Doğansporu’un iftarına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, ÇESİAD Başkanı Hakan Asbaş, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar  Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Kapaklı OSB Bölge Müdürü Mehmet Hızlı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Türkiye Muhtarlar derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve bağlık mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile mahalle muhtarları, MHP Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Ak Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Reşat Bahar, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve Genel kaptan Muzaffer Savaş, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy alt yapısında yetişen ve Denizlispor’da futbol hayatını sürdüren Erçağ Evirgen, Doğanspor yönetimi, teknik heyet ve A takım oyuncuları başta olmak üzere Doğansor’a yıllarca emek vermiş olan eski futbolcular ile çok sayıda davetli katıldı.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Doğanspor Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, “Doğanspor olarak geçen yıl başlattığımız geleneksel iftar programımızın bu yıl ikincisini gerçekleştirdik. İftarımıza yoğun katılım olmasından çok memnun olduk ve davetimize icabet ederek iftarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl daha da kalabalık şekilde bir araya geleceğiz” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.