Dünya Şampiyonları Çerkezköy’den çıktı

Bulgaristan’ın Varna şehrinde düzenlenen WSF Dünya Karate Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü ve ülkemizi temsil eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı ferdi ve takım halinde elde ettiği pek çok dereceyle Çerkezköy’e madalya ve kupalarla döndü

Dünya Şampiyonları Çerkezköy’den çıktı
02 Mayıs 2017 Salı 09:55

VARNA’DA DÜZENLENDİ
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı bu yıl 8’incisi düzenlenen WSF Dünya Karate Şampiyonası’na katılmak üzere geçtiğimiz hafta Bulgaristan’ın Varna şehrine gitti. 28-30 Nisan tarihleri arasında yapılan şampiyonaya katılan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı kafilesinde Kulüp Başkanı Uğur Erem, Antrenör Murat Kıroğlu ile sporcular Müslüm Baştürk, İsmail Arapoğlu, Hüseyin Çetin, Burcu Özlükan, Gözde Çelik, Mustafa Oğulcan Alımcı ve Selim Sofuoğlu yer aldı.
İKİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU ELDE ETTİLER
8. WSF Dünya Karate Şampiyonası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı büyük başarılara imza attı. Karate takımımızdan Mustafa Oğulcan Alımcı, Büyük Erkekler Ferdi Kata dalında dünya şampiyonu oldu. Ayrıca karate takımımızdaki Selim Sofuoğlu da Büyük Erkekler Ferdi Kata dalında dünya 3'üncüsü oldu. Şampiyonada 35-40 yaş ferdi kata dalında da Murat Kıroğlu Dünya 2.'si oldu. Ferdi Kumite maçlarında ise 75 kiloda Müslüm Baştürk Dünya Şampiyonu olurken;67 kiloda İsmail Arapoğlu Dünya 2’ncisi; 68 kilo bayanlarda da Burcu Özlükan dünya 3'üncüsü oldu. Ayrıca Takım Büyük Erkek Kata takımız Dünya Şampiyonu, Büyük Erkek Kumite takımımız ise dünya 2.'si oldu.
GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR
Elde ettikleri büyük başarılardan dolayı Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımını tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Karate Takımımızda yer alan tüm sporcularımızı, tüm Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetimimizi gönülden kutluyorum. Elde ettikleri bu önemli başarılarla hem göğsümüzü kabarttılar hem de Çerkezköy’ümüzü ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.