Dünya Şampiyonu, Başkan Akay’ı ziyaret etti

İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen NAC İnternational Dünya Şampiyonası’nda 1’inci olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Furkan Memiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundu

Dünya Şampiyonu, Başkan Akay’ı ziyaret etti
06 Haziran 2017 Salı 12:02

ŞAMPİYONA HAKKINDA BİLGİ VERDİ
26-28 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen NAC İnternational Dünya Şampiyonası’nda 1’inci olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Furkan Memiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Başkan Akay’a teşekkür eden Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonu Furkan Memiş, daha sonra şampiyona hakkında bilgi verdi.
65 ÜLKEDEN 800 SPORCU KATILDI
2017 NAC İnternational Dünya Şampiyonası’na 65 ülkeden 800 sporcunun katıldığını belirten Furkan Memiş, “Şampiyona toplam 3 gün sürdü. Öncelikle elemeleri geçtik ve finallere kaldık. Finallerin ardından son 6’da podyuma çıkık ve 1. oldum. Dünya şampiyonu olmamla birlikte 17 yıldır uğraştığım vücut geliştirme sporunda profesyonel oldum. Eylül ayında da Kuveyt’te bir şampiyona düzenlenecek. Sadece profesyonel sporcuların katılacağı yarışma için çalışmalara şimdiden başladım. Günde 3 antrenman yapıyorum. İnşallah çok çalışarak Kuveyt’te de Çerkezköy’ü ve ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.
BİZLERE YAŞATTIĞI BU GURUR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Furkan Memiş’in elde ettiği dünya şampiyonluğu hepimizin göğsünü kabarttı. Kendisine bizlere yaşattığı bu gurur için teşekkür ediyoruz” dedi. Çerkezköy Belediyesi olarak Furkan Memiş’e bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vereceklerini belirten Başkan Akay, Furkan Memiş’in bir görselinin 29 Ekim Kapalı Spor Salonu’na konması için de talimat verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.