Ege’yi Taekwondo ile salladılar

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz hafta Denizli’de Anadolu Ligi Taekwondo Şampiyonası’nda 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak Çerkezköy’ü gururlandıran Güzel Spor Kulübü Sporcuları ve Antrenörü ile Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç’i makamında ağırladı

Ege’yi Taekwondo ile salladılar
02 Mart 2016 Çarşamba 18:45

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

24-28 Şubat tarihileri arasında Denizli’de gerçekleştirilen Anadolu Ligi Taekwondo Şampiyonası’nda 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak Çerkezköy’ün adından bir kez daha başarı ile bahsettiren Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç ve Sporcular Kübra Kepenek, Semanur Kepenek ile Işıl Zafer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarette, düzenlenen müsabakalar hakkında bilgi veren Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, Şampiyonada 15 ilden sporcunun katıldığını ifade ederek “Büyükşehirlerden gelen sporcularla mücadele ederek toplamda 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanmak kolay değil. İstanbul’un Anadolu ve Avrupa Yakası’nın da mücadele ettiği Şampiyonada Tekirdağımız’ın adından başarı ile söz ettiren sporcularımız Kübra Kepenek, Semanur Kepenek ile Işıl Zafer’i kutluyorum.” dedi.

“SİZLERİN ÖVGÜLERİ İLHAM OLUYOR”

Elde etmiş oldukları başarıda herkesin emeğinin olduğunu belirten Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “Ancak bu başarıda siz değerli Başkanımızın katkısı daha büyük. Her zaman yanımızda oldunuz. Sizlerin desteği, gayreti ve övgüleri sporcularımıza ilham oluyor. Bunun için çok teşekkür ederiz.” dedi. 

“DAHA ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR” 

Kazanılan bu başarının kesinlikle tesadüf olmadığını, katıldıkları her şampiyonada Çerkezköy’ün adını başarıları ile dile getirdiklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy’ün sporcularımıza inancı tamdır. Bundan önce de olduğu gibi bundan sonra da daha çok başarılara imza atacaklar. Kendilerini kutluyorum. Her zaman yanınızdayız.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.