Eğitim Bir-Sen 5. Geleneksel Voleybol Turnuvası başladı

Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şubesi tarafından düzenlenen ‘Eğitim Bir-Sen Voleybol Turnuvası’nın beşincisi geçtiğimiz günlerde başladı. Atatürk İlkokulu bahçesindeki voleybol sahasında yapılacak olan turnuvada Milli Eğitim’e bağlı 17 okul boy gösterecek

Eğitim Bir-Sen 5. Geleneksel Voleybol Turnuvası başladı
20 Mayıs 2015 Çarşamba 16:58

 AÇILIŞ SERVİSİ ABDULLAH NAYIR’DAN

 

Turnuvanın ilk günü 3 karşılaşmayla geçildi. Eğitim Bir-Sen 5. Geleneksel Voleybol Turnuvası’nın ilk gününde İmam Hatip Ortaokulu – Pakize Narin Anadolu Lisesi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi – Tepe Ortaokulu ve Özel İdare İlkokulu – Nurullah Narin Ortaokulu karşılaşmaları oynandı. İlk maç olan İmam Hatip Ortaokulu – Pakize Narin Anadolu Lisesi maçının ilk servisini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nayır kullandı.

 

KATILIM YOĞUNDU

 

5. düzenlenen turnuvanın açılışına AKP Çerkezköy İlçe Başkanı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nayır, birçok okul yöneticisi ve öğretmen katıldı.

 

TOPLU SONUÇLAR

 

İmam Hatip Ortaokulu – Pakize Narin Anadolu Lisesi 2 - 1

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi - Tepe Ortaokulu 2 - 0

 

Özel İdare İlkokulu -  Nurullah Narin Ortaokulu 0 - 2

 

SIRADAKİ KARŞILAŞMALAR

 

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesİ - Recep Arif Gabralı İlkokulu

 

Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu - Gazi Osman Paşa İlkokulu

 

75. Yıl Ortaokulu - İmam Hatip Ortaokulu

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.