Ekizoğlu; ‘İstediğimiz 3 puanı aldık’

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu düzenlediği basın toplantısı ile hafta sonu deplasmanda oynanan Malkaraspor karşılaşmasını değerlendirdi. Ekizoğlu, “Maçın başında erken bulduğumuz iki gol bizi çok rahatlattı. Devre sonuna doğru köşe vuruşundan bir gol yedik ve ilk yarı 2-1 bizim üstünlüğümüzle sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında da elimizden geleni yaparak karşılaşmadan galip ayrılarak istediğimiz üç puanı elde etmil olduk” dedi

Ekizoğlu; ‘İstediğimiz 3 puanı aldık’
01 Aralık 2015 Salı 16:46

İLK İKİ GOL BİZİ RAHATLATTI

1911 Çerkezköyspor teknik direktörü Sefer Ekizoğlu tesislerde düzenlediği basın toplantısı ile Malkaraspor karşılaşmasını değerlendirdi. Ekizoğlu yaptığı açıklamada, “Futbolcularım, bu karşılaşmada inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Maçın başında erken bulduğumuz iki gol bizi çok rahatlattı. Devre sonuna doğru köşe vuruşundan bir gol yedik ve ilk yarı 2-1 bizim üstünlüğümüzle sonuçlandı. İkinci yarıya rakibimizin daha baskılı başlayacağını biliyorduk ve soyunma odasında oyuncularımızla bunun üzerine konuştuk. Mücadele’nin ikinci yarsının orta bölümlerinde 3’üncü golü de bulduk” diye konuştu.

İYİ SAVUNMA YAPARAK MAÇI KAZANDIK

Rakip takımın uzun boylu oyuncularıyla kendilerine karşı mücadele verdiklerini sözlerine ekleyen Sefer Ekizoğlu, “Buna karşılık bizde taktiksel risk alıp takımın en uzunu olan Salih İzmir’i savunma önünde oynattık.  Bu risk bize terste yansıyabilirdi fakat oyuncularımız bu maça iyi konsantre olmuştu.  Salih bir çok pozisyonda kafa toplarını aldı. Maçın ilerleyen bölümlerinde yine kornerden bir gol yedik. Son bölümlerde ise iyi savunma yaparak maçı galip tamamladık” ifadelerini kullandı.

FEDERASYON CİDDİ YAPTIRIMLARDA BULUNUYOR

Tribünlerde yaşanan kötü tezahüratlar hakkında da konuşan Teknik Direktör Ekizoğlu, “Sahalarının kapatılmaması ve seyircisiz oynamamak için tribünlerde küfür istemiyoruz. Yöneticilerimiz deplasmanda yanımızda oldu hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum bundan sonra taraftarlarımız hem iç hem dış sahada kötü tezahüratta bulunmamalıdırlar. Böylesi bir durum karşısında federasyon ciddi yaptırımlarda bulunuyor” açıklamasında bulundu.

İSTEKLİ OYUNUNU ÜÇ GOLLE SÜSLEDİ

Sefer Ekizoğlu konuşmasının sonunda ise, “Hakan Tice sakatlıktan tamamen kurtuldu. Geçen hafta çok pozisyona girdi fakat değerlendiremedi. Maç sonu da kendisi ile konuştuk ve ben kendisinden memnun olduğumu ilettim. Sakatlıktan çıkan bir golcü gole aç bir şekilde oyun oynar ve Şarköy maçında böyle oldu. Bu hafta o istekli oyununu 3 golle süsledi” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.