Elvir Baliç Doğan Spor’da

Çerkezköy Doğan Spor, geçtiğimiz sezonu Çorlu Trakya Bakan Spor’da tamamlayan ‘Elvir Baliç’ lakaplı Samet Sakabaş ile anlaşmaya vardı

Elvir Baliç Doğan Spor’da
04 Ağustos 2015 Salı 08:58

DOĞAN SPOR FORVETİNİ BULDU

 

Önümüzdeki sezon 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çerezköy Doğan Spor aradığı forveti buldu. Geçtiğimiz sezonu Çorlu Trakya Bakan Spor’da tamamlayan Samet Sakabaş (26), Çerkezköy Doğan Spor ile bir yıllık anlaşmaya vardı.

 

ÇORLUSPOR ALTYAPISINDA YETİŞTİ

 

Çorluspor Altyapısı’nda yetişen 26 yaşındaki forvet 1999 yılından 2012 yılına kadar Çorluspor’un altyapı ve A takımında mücadele ettikten sonra 2013 senesinde Sitespor’a transfer oldu. Sitespor’un ardından Çorlu Kültür Sultanköy Spor, Çorlu Aslan Spor ve Çorlu Trakya Balkan Spor’da görev alan başarılı forvet, 2015-2016 sezonunda Tekirdağ 1. Amatör Lig’de Çerkezköy Doğan Spor için ter dökecek.

 

HEDEF SÜPER AMATÖR LİG

 

1989 doğumlu Samet Sakabaş, Çerkezköy Doğan Spor’un çok başarılı bir şekilde 1. Amatör Lig’e yükseldiğini dile getirerek Süper Amatör Lig’e çıkmak için elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağın belirtti. Sakabaş, küçüklüğüden beri takım arkadaşlarının kendisine Elvir Baliç diye seslendiğini de sözlerine ekledi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.