Emrah Çilingir 1911 için ter dökecek

Bir dönem Çerkezköyspor takımında top koşturan başarılı futbolcu Emrah Çilingir, 2015-2016 sezonunda 1911 Çerkezköyspor takımı için tek dökecek. İki sezondur Vefaspor’da başarılı bir sezon geçiren 25 yaşındaki tecrübeli oyuncu Emrah Çilingir 1911 Çerkezköyspor takımın transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade etti

Emrah Çilingir 1911 için ter dökecek
14 Haziran 2015 Pazar 19:14

 EMRAH ÇİLİNGİR 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DA

2015-2016 sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan ve bu yönde nokta transferler yapmayı hedefleyen 1911 Çerkezköyspor yönetimi yapılan görüşmelerin ardından bir dönem Çerkezköyspor takımında oynayan başarılı kanat oyuncu Emrah Çilingir’i renklerine bağladı.

SEYRİ GÜZEL MÜSABAKALAR İZLETTİRECEĞİZ

Transfer hakkında açıklama yapan 1911 Başkanı Murat Narçın, “ Geçtiğimiz hafta yaptığımız kongrenin ardından yönetimi belirledik. Görev dağılımını yaptıktan sonra transfer çalışmalarımıza başladık. İki sezon önce Çerkezköyspor’da başarılı bir sezon geçirdikten sonra Eyüpspor’a transfer olan Emrah Çilingir arkadaşımızı kadromuza kattık. Emrah’ın takıma büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Gerçekleştireceğimiz transferlerle yeni sezon öncesi iddialı bir takım oluşturmayı hedefliyoruz . Ligler başlar başlamaz sporseverlere seyri güzel müsabakalar izleteceğiz. Ligin başlamasıyla birlikte tek iddiamız ligi şampiyon olarak bitirmek olacak” dedi.

BÜYÜK HEDEFİ OLAN 1911’E GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Başarılı oyuncu Emrah Çilingir 1911 Çerkezköyspor’a transfer olduğu için son derece mutlu olduğunu belirterek, “Bu yıl büyük hedefler içinde olan 1911 Çerkezköyspor’a transfer olduğum için mutluyum. 1911 Çerkezköyspor’un iyi bir oluşum içinde olduğunu gördükten sonra tekliflerine evet dedim. Yönetim Kurulundaki ağabeylerimizin ilgi ve alakası da bizleri mutlu etti. İnşallah yeni takımımızda başarılı oluruz. 1911 Çerkezköyspor’lu futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatırız Takımı ilk olarak Bölgesel Amatör Lige, ardından ise 3.Lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

62 MAÇTA 11 GOL KAYDETTİ

1 Haziran 1990 yılında doğan Emrah Çilingir 2004 yılında başladığı Kanaryaspor’da beş yıl futbol oynadıktan sonra 2009 yılında Küçükçekmecespor’a transfer oldu. 2010 yılında transfer olduğu Centone Karagümrükspor’da iki sezon başarılı bir performans sergileyen Çilingir, Leventspor deneyiminin ardından 2012 yılında bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor’a transfer oldu. Oynadığı sezonda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Çilingir Çerkezköyspor yönetimi ile yaşadığı problem nedeniyle kadro dışı kaldıktan sonra 2014 yılında Vefaspor’a transfer oldu. Türkiye Kupasında bir maç oynayan oyuncu, Bölgesel Amatör Ligde çıktığı 62 karşılaşmada 11 gol kaydetti.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.