Ergene ilk puanlarını Sitespor'dan aldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de Sitespor sahasında konuk ettiği Ergene Belediyespor'a 3 - 1 mağlup oldu. Ligde ilk kez puan alan Ergene Belediyespor'un gollerini Uğur Aycin ve Onur Macar (2) atarken ev sahibi Sitespor'un tek golü Serkan Akyüz'ün ayağından geldi

Ergene ilk puanlarını Sitespor'dan aldı
16 Kasım 2015 Pazartesi 16:13

 KAPAKLI STADI'NDA OYNANDI

Pazar günü saat 13.00'da Kapaklı Stadı'nda oynanan mücadeleye Sitespor Emre Bozacı, Volkan Demir, Ziya Bozbay, Doğukan Uncuoğullarından, Uğur Hasko, Abdülmelik Karabulut, Yusuf Özkan, Musa Karataş, Cengiz Atmaca, Serkan Akyüz ve Mert Arslanalp ilk on biriyle çıkarken; Ergene Belediyespor'un kadrosunu Ali Nail Derebent, Umut Borol, Emrullah Kuşlu, Ali Aycin, Okay Yaman, Fatih Recep Özcan, Baran Işık, Emre Er, Uğur Aycin Onur Macar ve Alper Erilmez şekillendirdi.

KAŞILAŞMAYA SİTESPOR ETKİLİ BAŞLADI

Maça istekli başlayan taraf Sitespor oldu. Maçın henüz ikinci dakikasında ortadan gelişen atakta Mert savunmanın arkasına güzel bir koşu yaptı. Burada topla buluşan Mert kaleciyi çalımlayarak dar açıdan şutunu çıkardı. Ergene Belediyespor savunması topa çizgide müdahale ederek golü önledi.

EMRE'DEN GÜZEL ZAMANLAMA

Dakikalar 13'ü gösterdiğinden atağa çıkan takım bu kez Ergene Belediyespor oldu. Uğur'un pasında Sitespor kalecisiyle karşı karşıya kalan Emre Er, Emre Bozacı'nın kaleyi zamanında terkedip açıyı daraltmasıyla kötü bir vuruş yaptı ve top üstten auta gitti.

KELECİ TOPU ÇATALDAN ÇIKARDI

Bu bölümlerde ataklarını sıklaştıran Ergene Belediyespor'da bu defa sahneye Onur Macar çıktı. Macar yaklaşık 20 metreden kaleyi sert bir şutla yokladı. Emre Bozacı başarılı bir hamleyle topu çataldan çıkardı.

SİTESPOR KALECİYE TAKILDI

Bu atağın hemen ardından hızlı hücuma çıkan Sitespor rakip kalede etkili oldu. Mert'in pasında topla buluşan Yusuf beklemeden sol kanattaki Serkan'ı gördü. Serkan kendine şut açısı yaratarak kaleyi yokladı ama Ergene Belediyespor kalecisi Ali Nail, topu tokatladı. Kaleciden dönen topu Yusuf tamamlasa da pozisyonun öncesinde Yusuf için ofsayt bayrağı kalkmıştı.

DİREK DİBİNDEN AUTA ÇIKTI

Karşılaşmanın 33'üncü dakikasında Ergene Belediyespor sol kanattan bir atak daha yaptı. Dar açıdan kaleyi yoklayan Emre Er'in şutu yakın direk dibinden auta çıktı.

İLK KART HASKO'YA

Müsabakanın ilk sarı kartını Sitesporlu stoper Uğur Hasko gördü. Hasko, sağ kanattan gelişen Ergene Belediyespor atağını rakibine yaptığı sert müdahale ile kesince hakem sarı kartına başvurdu.

GOL 90+2'DE GELDİ

Maçın hakemi karşılaşmaya 2 duraklama dakikası ilave ederken Ergene Belediyespor'u öne geçiren gol birinci duraklama dakikasında geldi. Sağ kanattan gelişen atakta topu son çizgiye kadar indiren Alper, topu yerden ceza sahası dışına ortaladı. Ceza sahası yayında topu kontrol eden Uğur Aycin, sağ ayağıyla yaptığı plaseyle topu 90 diye tabir edilen bölgeye yollayarak takımının soyunma odasına 1 - 0 önde girmesini sağladı.

SERDAR OYUNA DAHİL OLDU

Sitespor ikinci yarıya değişiklikle başladı. Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik, Abdülmelik'i oyundan alarak yerine Serdar Kırkoyun'u sahaya sürdü.

İKİNCİ YARI KONTROLLÜ BAŞLADI

Sitespor ikinci yarıya daha kontrollü girdi. İkinci yarının ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçerken karşılaşmanın 55'inci daikasında Ergene Belediyespor'dan Fatih Recep Özcan, rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kartla cezalandırıldı.

YUSUF'UN ŞUTU DEFANSA TAKILDI

Karşılaşmanın 57'nci dakikasında kaleyi sağ çaprazdan yoklayan Sitesporlu Yusuf'un şutu defansın kafasından sekerek kornere çıktı.

MERT İTİRAZDAN SARI KART GÖRDÜ

Mücadelenin 58'inci dakikasında Ergene Belediyespor'dan Ali Aycin faüllü hareketi sonrası sarı kart görürken aynı dakika içerisinde Ergene'de oyundan alınan Alper Erilmez'in yerine Mehmet Durmuş oyuna dahil oldu. Dakika 65'te de Sitespor'dan Mert, hakeme yaptığı itirazlardan dolayı sarı kartla cezalandırıldı.

GOLÜ SERDAR HAZIRLADI

Sitespor beraberlik golünü Serkan Akyüz'ün ayağından buldu. Serdar Kırkoyun 67'nci dakikada mükemmel ara pasıyla topu Mert'e aktardı. Mert son çizgiden çıkardığı düzgün pasla topu Serkan Akyüz'le buluşturdu. Akyüz, altı pasın gerisinden yaptığı düzgün vuruşla takımına beraberlik gölünü kazandıran isim oldu. (1-1)

BERABERLİK SEVİNCİ 2 DAKİKA SÜRDÜ

Sitespor'un beraberlik sevinci sadece 2 dakika sürdü. Santranın ardından organize bir atakla Sitespor kalesine yüklenen Ergene Belediyespor karşılaşmada tekrar bir farklı üstünlüğü elde etti. Savunmanın arkasına kaçan topu iyi takip eden Onur Macar kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi. (2-1)

İKİ TAKIM DA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Dakikalar 71'i gösterirken Sitesporlu Yusuf, düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart görürken dakika 73'te iki takımda da oyuncu değişiklikleri yaşandı. Sİtespor'da Kadir, Volkan'ın yerine oyuna dahil olurken; Ergene Belediyespor'da ise çıkan Umut'un yerine Ferhat girdi.

GENÇ FURKAN OYUNDA

Karşılaşmanın 79'uncu dakikasında Serkan Akyüz'ün ceza sahası yayından çektiği şut auta çıkarken; bu pozisyonun ardından Serkan, yerini Furkan Köse'ye bıraktı.

MUSA SARI KART GÖRDÜ

81'inci dakikada gelişen Ergene Belediyespor atağında rakibini arkadan çeken Sitesporlu Musa sarı kart görürken oyunun durmasıyla Ergene Belediyespor bir oyuncu değiştirme hakkını daha kullandı. Fatih Recep Özcan oyundandan çıkarken, yerini Fırat Tütün'e bıraktı.

TÜM HATLARIYLA RAKİP YARI ALANA YERLEŞTİ

Bu dakikadan sonra Sitespor rakip takım karşısında üstünlük kursa da aradığı beraberlik golünü bir türü bulamadı. Karşılaşmanın hakeminin 4 dakikalık kayıp zamanı işaret etmesinin ardından tüm hatlarıyla rakip yarı alana yerleşen Sitespor, kaptırdığı bir top sonrası kontra atağa maruz kaldı.

MAÇ 3 - 1 ERGENE ÜSTÜNLÜĞÜYLE TAMAMLANDI

Güzel bir zamanlamayla kalesini terk eden Emre Bozacı ceza sahası dışında rakibinden önce topa müdahale etse de uzaklaştırmaya çalıştığı top Ergene Belediyesporlu Onur Macar'ın önünde kalınca, Macar yaklaşık 35 metreden yaptığı vuruşla topu boş filelere bıraktı ve Ergene Belediyespor 90+2'nci dakikada 2 farklı öne geçti ve karşılaşma 3 - 1'lik Ergene Belediyespor galibiyetiyle tamamlandı.

SİTESPOR 9 PUANDA KALDI

Ergene Belediyespor bu galibiyetle ligdeki ilk puanlarını alarak 3 puana yükselirken; Sitespor ise haftayı 9 puanla kapatmak zorunda kaldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.