Ergene maçı öncesi moral kahvaltısı

Çerkezköy 1911 Spor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 11. haftasında karşılaşacağı Ergene Belediye Spor maçından önce, Çerkezköy esnaflarından Yaşar Demir’in düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi

Ergene maçı öncesi moral kahvaltısı
30 Aralık 2016 Cuma 13:42

ETBEYİ IZGARA RESTAURANT’TA DÜZENLENDİ
Etbeyi Izgara Restauran’ta düzenlenen programa Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın ve Yönetimi, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy esnaflarından Yaşar Demir’in düzenlediği organizasyonda konuşan Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın, “Bizlere verilen değer ve güveni boşa çıkartmamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve Çerkezköy’de futbolu ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Yeni yılda inşallah futbolseverlere hediye olarak şampiyonluk kupasını takdim edeceğiz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
TAKIMA İNANÇ TAM
Çerkezköy 1911 Spor’a duydukları güvenin hat safhada olduğunu ve bu yıl şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceklerine sonuna kadar inandıklarını kaydeden Yaşar Demir, “Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum. Şehrimizin takımına elimizden geldiği kadarıyla lig sonuna kadar destek olmak isteriz. İnşallah bu sezonu şampiyon olarak tamamlarlar ve Çerkezköyümüzü daha üst liglerde temsil ederler.” diye konuştu.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.