EuroLeague yarı final heyecanı Kentpark’ta yaşanacak ​

Turkish Airlines EuroLeague Final Four’da birbirlerine rakip olarak Türk basketbolunda tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in yarı final mücadelesi, Çerkezköy Kentpark’a kurulacak olan dev ekranda yayınlanacak

EuroLeague yarı final heyecanı Kentpark’ta yaşanacak ​
15 Mayıs 2019 Çarşamba 13:53

FENERBAHÇE BEKO – ANADOLU EFES
Bu sene Turkish Airlines EuroLeague normal sezonunu lider bitiren ve Zalgris Kaunas’la oynadığı çeyrek final serisini 3-1 kazanarak ismini üst üste 5’inci kez Final Four’a yazdıran Fenerbahçe Beko, yarı finalde Anadolu Efes’le eşleşti.

CUMA GÜNÜ SAAT 19.00’DA
EuroLeague karnesinde 1 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 1 de dördüncülük bulunan Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, 17 Mayıs Cuma günü saate 19.00’da karşı karşıya gelecek.

KENTPARK’A DEV EKRAN KURULACAK
Avrupa basketbolunun en önemli organizasyonu olan EuroLeague’de iki Türk takımının karşı karşıya geleceği dev mücadele, Çerkezköy Belediyesi tarafından Kentpark’a kurulacak olan dev ekrandan canlı yayınlanacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.