Fenerbahçe'ye Çerkezköy’den sponsor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın isim sponsoru, Çerkezköy Organize sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Öznur Kablo oldu

Fenerbahçe'ye Çerkezköy’den sponsor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Ekim 2019 Cuma 13:07

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kadın basketbol takımının 2019-2020 sezonunda "Fenerbahçe Öznur Kablo" adıyla mücadele edeceği belirtildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Lokomotif olduğumuz Türk sporunda, dokuz farklı branşta başarıyla faaliyet gösteren, sporcular yetiştiren Fenerbahçemiz ile tamamen yerli sermaye ile kurulmuş ülkemizin lider kablo firması Öznur Kablo arasında Kadın Basketbol Takımımızın isim sponsorluğu konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Ülkemizde ve uluslararası arenada formamızı ve armamızı gururla temsil eden takımımız 2019-2020 sezonu boyunca “Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı” olarak anılacaktır. 

Anlaşmanın kulübümüz ve Öznur Kablo için başarılı bir iş birliği olmasını temenni ediyor, Öznur Kablo’ya büyük Fenerbahçe ailemize hoş geldiniz diyoruz.

‘Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımıza’ Türkiye ve Avrupa'da şampiyonluklarla dolu bir sezon diliyoruz.

Sponsorluğun imza töreni, Başkan Yardımcımız Sayın Burhan Karaçam ve Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Balarısı’nın katılımlarıyla 7 Ekim 2019 Pazartesi günü, saat 11.00’de düzenlenecektir.

Başkanımız, yöneticilerimiz ve kadın basketbol takımı oyuncularımızın da yer alacağı, Stadımızın 1907 Tribünü’nde yapılacak toplantıya tüm basın mensupları davetlidir.”
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.