Fevzipaşa Spor Akademisi meyve vermeye başladı

Fevzipaşa Spor Akademisi öğrencilerinden, kaleci mevkiisinde oynayan Kerem Yandal Şubat ayı içerisinde katıldığı Beşiktaş altyapı idmanlarında başarı göstererek Beşiktaş Spor Kulübü'nde kalmaya hak kazandı

Fevzipaşa Spor Akademisi meyve vermeye başladı
01 Mart 2015 Pazar 18:17

 DAHA İYİ TAKIMLARA GÖNDERME HEDEFİNDEYİZ

Kerem Yandal'ın göstermiş olduğu başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren, Fevzipaşa Spor Akademisi Kaleci Antrenörü Kemal Yandal "Nisan'dan bu yana çalışmalarımız sürüyor. Fevzipaşa Spor Akademisi olarak gençlere ve altyapıya önem veriyoruz. Spor Akademisi olarak kulüp başarısı bir yana aynı zamanda çocuklarımızın başarısına da önem veriyoruz. Çerkezköy ile sınırlı kalmayıp, profesyonel anlamda daha iyi durumda olan takımlara göndermek istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalar yürütüyoruz" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞTA KALMAYA HAK KAZANDI

Beşiktaş'ta katıldığı idmanlarda, kulüpte kalmaya hak kazanan Kerem Yandal'ı tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Kaleci Antrenörü Kemal Yandal "Kerem Yandal 2006 doğumlu. Nisan ayından beri Fevzipaşa Spor Akademisi kaleci antrenörü ve oyuncu antrenörü ile farklı farklı çalışmalar sürdürerek kısa zaman içerisinde iyi bir performans gösterip, Şubat başında Beşiktaş'ın altyapı idmanlarına katıldı. Beşiktaş'ta ki idman hocalarının denetiminde başarı gösterip, Beşiktaş Spor Kulübü'nde kalmaya hak kazandı" dedi.

ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Fevzipaşa Spor Akademisi Antrenörü Hasan Barut da akademi olarak bir aile ortamı içerisinde çalışmalar yürüttüklerini dile getirirken "Başarılı olmak için iyi bir ekip ile iyi bir çalışma yürütmek gerekiyor. Akademimize çocuklarını gönderen aileler, hemen başarı istiyorlar. Ama bu işler biraz sabır gerektiriyor. Bizlere destek olmaları, bizleri motive ediyor. Sanayicilerimizden de destek bekliyoruz. Bu konuda sıkıntılıyız. Her türlü bağışa açığız. Çünkü çocuklarımızın geleceği ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Gerek eğitim gerek fair-play olsun öğrencilerimizi aslında hayata hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.

KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM

Kerem'in kendilerini onurlandırdığını sözlerine ekleyen Barut "Bizleri mutlu etmiştir. İnşallah diğer öğrencilerimizde bu başarıyı elde eder" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ta kalmaya hak kazanan genç sporcu Kerem Yandal da "Kendimi daha iyi hissediyorum. Hocalarımın bana göstermiş olduğu ilgi ve alaka ile buraya geldim. Daha ilerde Milli Takım'da da görev almak için çalışmalarımı sürdüreceğim" dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.