Furkan Memiş, vücut geliştirme dünya şampiyonu oldu

İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleştirilen NAC 2017 Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Türk milli takım sporcusu Furkan Memiş Dünya şampiyonu oldu

Furkan Memiş, vücut geliştirme dünya şampiyonu oldu
28 Mayıs 2017 Pazar 18:06

NAC INTERNATIONAL'DA DÜNYA ŞAMPİYONU
Dünyanın en önemli Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonaların'dan biri olarak kabul edilen NAC Dünya Şampiyonası’nın 2017 yarışması önceki gün İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleştirildi. NAC International'da Dünya şampiyonu olan Furkan Memiş mutluluğunu ise sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı.
VATANIMA, MİLLETİME ARMAĞAN OLSUN
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Türk milli takım sporcusu Furkan Memiş, mesajında “Dünya şampiyonluğum, Vatanıma, Milletime armağan olsun. Şanlı bayrağımızı orada açtığım için mutlu ve gururluyum. Arayıp soran iyi dileklerini söyleyen, dua eden, beni yalnız bırakmayan, mesaj atan, beni seven herkese çok teşekkür ederim. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.