Geleneksel ÇOSB Futbol ve Tenis Turnuvaları başladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvaları başladı

Geleneksel ÇOSB Futbol ve Tenis Turnuvaları başladı
26 Temmuz 2017 Çarşamba 10:28

FUTBOLUN 12.’Sİ, TENİS’İN 11’İNCİSİ DÜZENLENİYOR
Oldukça heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 12’ncisi, Tenis Turnuvası’nın ise 11’incisi düzenleniyor. ÇOSB Sosyal Tesislerindeki futbol sahası ve tenis kortlarında oynanan turnuvaya firmalardan da oldukça büyük destek geliyor.
FUTBOL TURNUVASINA KATILAN FİRMALAR
Futbol Turnuvası’na, 20 takım katılıyor. Turnuvaya katılan firmaların isimleri şöyle: “3M, ACT Metal, Akbaş Tekstil, Akhan Tekstil, Almodo, Bross, Coko-Werk, Deva, Emre Tekstil, Hattat Traktör, Hema Endüstri, Hyosung, İreks Gıda, Kluber, Koçak Farma, Öznur Kablo, Pharmactive, Teknovet, Uğurteks, Vem İlaç.”
TENİS TURNUVASI KATEGORİLERİ
Tenis Turnuvası’na da ilgi oldukça yoğun. 5 ayrı kategori halinde yapılan Tenis Turnuvası’nın da kategori isimleri ve katılım sayıları şöyle: Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi: 18 kişi. İleri Seviye Erkekler Kategorisi: 30 kişi. Kadınlar Kategorisi: 15 kişi. Karışık Çiftler Kategorisi: 8 çift. Çift Erkekler Kategorisi: 11 çift.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.