Geleneksel Satranç Turnuvası tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Satranç Turnuvası tamamlandı

Geleneksel Satranç Turnuvası tamamlandı
05 Haziran 2017 Pazartesi 17:04

TURNUVA 7 KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerçekleştirilen ve 20 farklı ilden toplam 417 sporcunun kayıt yaptırdığı satranç turnuvası, 7 kategoride düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi 6. Geleneksel Satranç Turnuvası’nda final müsabakalarının tamamlanmasının ardından Minik Kızlar kategorisinde Ece Naz Sönmez 1’inci, Erem Aydın 2’nci ve Ece Pınar da 3’üncü oldu. Turnuvada Minikler Genel kategorisinde Arda Tuna Karacan 1‘inci, Batuhan Avcı 2’nci ve Kerem Barkın Yıldız 3’üncü olurken; Küçük Kızlar kategorisinde Zeynep Asel Ulakçı 1’inci, Ezel Özgör 2’nci ve Ayşe Beyza Ataman da 3’üncü oldu. Küçükler Genel kategorisinde ise Şahin Ergin 1’inci, Ahmet Efendioğlu 2’nci ve Kutay Emre Şenyüz de 3’üncü oldu.  
Geleneksel Satranç Turnuvası’nda Yıldız Kızlar kategorisinde Efsun Yakut 1’inci, Asiye Avcı 2’nci ve Sıla Kaya 3’üncü olurken; Yıldız Genel kategorisinde ise İlker Özcan 1’inci, Onur Akıncıoğlu 2’nci ve Deniz Yıldız 3’üncü oldu. Turnuvada Genel kategoride ise Eyüp Kazoğlu 1’inci, Taha Mert Dönmez 2’nci ve Azat Sylapov da 3’üncü oldu.
SATRANÇ TURNUVAMIZI HER YIL ÜSTÜNE KOYARAK GELİŞTİRİYORUZ
Ödül töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, “Turnuvamızı her yıl üstüne koyarak daha kapsamlı ve güzel bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile satranç sporuna olan katkıları nedeniyle başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere tüm Çerkezköy Belediyesi çalışanlarına ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. TSF Tekirdağ Temsilcisi Aylin Aydoğdu da yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ederken; dereceye giren sporcuları da tebrik etti.
TURNUVAMIZIN 6’NCISINI DÜZENLİYOR OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ
Programda son konuşmayı ise Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin gerçekleştirdi. Belediye olarak geleneksel hale getirilen satranç turnuvasının bu yıl 6’ncısını düzenliyor olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Ümit Zengin, “Turnuvamıza olan bu yoğun ilgi bizleri ayrıca memnun etti. Katılımlarınızdan dolayı siz değerli velilerimize ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca turnuvada büyük emekleri olan Başhakemimiz Yakup Coşkun ile Hakemlerimiz Remzi Yakut, Emre Ceyhan, Yüksel Arıcı, Necdet Dizman, İlyas Saldıran, Murat Bekdaş, İbrahim Yücetürk, Selçuk Ertaş, Halit Ataman, Seçim Akyol, Ercan Ekinci, Arzu Özata Yılmaz, Ceylan Aslan ve Hasan Demirel’e de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
7 kategoride ilk 3’e giren sporculara kupa, madalya ve altın hediye edilirken; 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10’unculara da madalya ve kitap hediye edildi. Ödül töreni sonrasında tüm sporculara da günün anısına birer katılım madalyası verildi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi Uğur Erem, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ümit Zengin, TSF Tekirdağ Temsilcisi Aylin Aydoğdu, Turnuva Başhakemi Yakup Coşkun ve TSF Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut’un elinden aldı. Çerkezköy Belediyesi 6. Satranç Turnuvası, dereceye giren sporcuların hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.