Genç Dinamikler iş başında

Dinamik SK Erkek Basketbol Takımı, Tekirdağ Genç Erkekler A Grubu 6. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Enerji SK’yı 75 – 55 mağlup ederek gruptaki üçüncü galibiyetini elde etti ve puanını 8’e yükseltti.

Genç Dinamikler iş başında
17 Kasım 2015 Salı 18:15

DİNAMİK SK DEPLASMANDA GÜLDÜ

Tekirdağ Genç Erkekler A Grubu 6. hafta maçında Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’nda yapılan mücadeleye Enerji SK ev sahipliği yaptı. Maça Tolga, Utku, İbrahim, Halil ve Enes ilk beşiyle çıkan temsilcimiz sahadan 75 – 55 galip ayrılarak grupta averaj farkıyla üçüncü sırada kaldı.

TEMSİLCİMİZ MAÇA İSTEKLİ BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Dinamik SK, ilk periyodun başında bulduğu art arda basketlerle farkı açmaya başladı. Bu periyotta rakibine fazla sayı şansı tanımayan Dinamik SK, periyodu 23 – 11 önde tamamladı.

SOYUNMA ODASINA 7 SAYI FARKLA ÖNDE GİRDİK

Karşılaşmanın ikinci periyodunda savunmada basit hatalar yapan temsilcimiz, hücumda da fazla üretken olamayınca ilk periyoda oranla daha etkisiz bir çeyrek çıkardı. Soyunma odasına 35 – 28 önde giden temsilcimiz ikinci çeyrekte sadece 12 sayı bulabildi.

3. ÇEYREK NEFESLERİ KESTİ

Maçın ikinci yarısına her iki takım da kontrollü bir şekilde başlarken üçüncü çeyrek başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı sayılarla geçilen üçüncü periyodun sonunda skor 53 – 47 olarak şekillendi.

DİNAMİK SK SON PERİYODA DAMGA VURDU

Karşılaşmanın son çeyreğinde Dinamik SK Antrenörü Hakan Çiftçi, sahaya ideal 5’iyle çıktı ve bu periyotta 22 sayı atıp rakibi Enerji SK’ya sadece 8 sayı şansı verdi ve Dinamik SK karşılaşmadan 75 – 55 galip ayrılan taraf oldu.

AVERAJ FARKIYLA 3. SIRADA KALDIK

Dinamik SK bu galibiyetle gruptaki galibiyet sayısını 3’e, puanını ise 8’e yükseltti. Temsilcimiz haftayı 8 puanlı bir diğer takım olan Tek Yıldız 59 SK’nın ardından averaj farkıyla 3. sırada tamamladı.

GENÇLİK SK NAMAĞLUP DEVAM EDİYOR

Grupta oynanan diğer maçta ise namağlup lider Gençlik SK, Tek Yıldız 59 SK’yı deplasmanda 57 – 545 mağlup ederken Akademi SK 6. haftayı BAY geçti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.