Genç sporcular yarı finalde

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Milli Eğitim Bakanlığı ile Sakarya’da 22-24 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği Anadolu Yıldızları Türkiye Eleme Şampiyonası’nda yarı finale katılmaya hak kazandılar

Genç sporcular yarı finalde
29 Ocak 2016 Cuma 16:40

SPORCULARIMIZ GALİBİYETLERİ KOLAY KAZANMADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Milli Eğitim Bakanlığı ile Sakarya’da 22-24 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği Anadolu Yıldızları Türkiye Eleme Şampiyonası katılan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları yarı finale katılmaya hak kazandılar. Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “Sakarya’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızları Türkiye Eleme Şampiyonası müsabakaları oldukça heyecanlı ve zevkli geçti. Müsabakalara katılan tüm takımların oyuncuları birbirinden üstün meziyetlere sahipler. Bu yüzden müsabakalar çok çetin geçiyor. Müsabakalarda galip gelen sporcular, galibiyetlerini kolay kazanmadı” diye konuştu.

YARI FİNAL MÜSABAKALARINA KATILMAYA HAK KAZANDILAR

Sporcularının çok zorlu rakiplerle mücadele ettiğini ifade eden Ayaz, “Kulübümüz sporcularından 37 kiloda mücadele eden Samet Ayaz yaptığı müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek kilosunda birinci oldu ve yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Yine Kulübümüzün gelecek vaat eden sporcularından Yaşarcan Özer de inanılmaz maçlar çıkardı. Son müsabakasında şansızlık eseri mağlup olunca birinciliği kaçırdı ve şampiyonayı 3. tamamladı. O da yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.