Gençlerbirliği Şafak’la farka gitti 5-2

Tekirdağ Süper Amatör Lig 21. Haftasında Site Spor, Kapaklı Sahası'nda Çorlu Gençlerbirliği Spor'u ağırladı. Şafak Törin'in 1 gol 2 asistle yıldızlaştığı karşılaşmada Çorlu temsilcisinin gollerini Salih, Canberk, Esad (2) ve Şafak atarken, ev sahibi takımın golleri ise Serkan Akyüz'ün ayağından geldi

Gençlerbirliği Şafak’la farka gitti 5-2
07 Mart 2016 Pazartesi 17:07

KAPAKLI SAHASI'NDA OYNANDI

Kapaklı Sahası'nda gerçekleşen karşılaşmaya ev sahibi Site Spor, Emre Bozacı, Mecnun Aydoğdu, Ziya Bozbay, Doğukan Uncuoğullarından, Uğur Hasko, Abdulmelik Karabulut, Kadir Keçeli, Serdar Kırkoyun, Sadullah Güvensoy, Serkan Akyüz ve Mert Arslanalp ilk on biriyle başlarken; Çorlu Gençlerbirliği Spor'un on birin ise Ferhat Öz, Cem Çepeloğlu, Şahin Limon, Esad Zengin, Volkan Olgun Tüzün, Gökhan Şensoy, Bektaş Berk, Canberk Tuğ, Taner Sevim, Şafak Törin ve Salih Yılmazer isimlerinden oluştu.

İLK GOL ERKEN GELDİ

Karşılaşma Çorlu Gençlerbirliği Spor'un santrasıyla başladı. Dakikalar henüz 2'yi gösterirken sağ kanattan gelişen atakta altı pas içine yerden açılan ortada Salih Yılmazer düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Çorlu Gençlerbirliği Spor'u 1 - 0 öne geçiren golü kaydetti.

HASKO'DAN KRİTİK MÜDAHALE

Site Spor, erken gelen golün şokunu henüz atlatamamışken Çorlu temsilcisi ataklarını sıklaştırdı. Şafak Törin, sol kanattan başlattığı atakta son çizgiye kadar inerek altı pasın önüne yerden orta çıkardı. Topu önünde bulan Salih Yılmazer vuruşunu yaptı fakat Onur Hasko'nun kayarak müdahalesi 2. golü engelledi.

ŞAFAK 'AL DA AT' DEDİ

Maçta dakikalar 17'yi gösterirken Şafak Törin sol kanatta yine son çizgiye indi. Bu kez arka direğe orta açan Şafak, topu Canberk Tuğ'la buluşturdu. Müsait pozisyonda düzgün bir vuruş yapan Canberk, takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Karşılaşmanın 23'üncü dakikasında Çorlu Gençlerbirliği Spor'da bu kez Esad Zengin sahneye çıktı. Site Spor savunmasının dengesiz yakalandığı bir pozisyonda sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Bektaş, pasını Esad'a aktardı. Topu boş kaleye yuvarlayan Esad, Çorlu Gençlerbirliği Spor'u 3 - 0 öne geçiren golü kaydetti.

SERKAN FARKI 2'YE İNDİRDİ

Bu golden hemen 2 dakika sonra, Site Spor maçtaki ilk golünü attı. Sol kanattan ceza sahası içine giren mert Arslanalp'i düşüren Bektaş penaltıya sebep oldu. Ev sahibi ekipte penaltı vuruşunu gole çeviren Serkan Akyüz farkı 1'e indirdi.

RAHMİ OYUNA DAHİL OLDU

Dakikalar 27'yi gösterirken karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği gerçekleşti. Site Spor'da Sadullah Güvensoy oyundan alınırken, yerine Rahmi Koçak dahil oldu.

İLK KART BEKTAŞ'A

40'ıncı dakikada yaşanan bir pozisyonda hakeme uzun süreli itirazda bulunan Bektaş Berk, karşılaşmanın ilk sarı kartını gördü.

ZİYA'NIN VURUŞUNU FERHAT ÇIKARDI

Karşılaşmanın 42. dakikasında, Site Spor yaklaşık 25 metreden bir serbest vuruş kazandı. Ziya Bozbay'ın kullandığı vuruşu kaleci Ferhat güçlükle çıkarmayı başardı.

SİTE FIRSAT TEPTİ

45. dakikada Site Spor büyük bir fırsatı tepti. Çorlu defansının 2'ye 1 yakalandığı pozisyonda Serkan, topu hemen yanında bomboş durumdaki Rahmi'ye vermek yerine tercihini şut çekmekten yana kullandı. Serkan'ın şutunu kaleci Ferhat kornere çeldi.

SERKAN'DAN USTA İŞİ GOL

Dakikalar 45+2'yi gösterirken Serkan Akyüz yine sahne aldı. Sol çaprazda ceza sahası çizgisinin hemen önünden sert ve düzgün bir vuruş yapan Serkan, topu kalecinin uzanamayacağı ve 90 diye tabir edilen bölgeye yolayarak farkı 1'e indirdi. Bu golün santrası bile yapılmazken Site Spor soyunma odasına 3 - 2 geride girdi.

TAKIM ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ

Takımlar soyunma odasına giderken Çorlu Gençlerbirliği Spor'dan Şahin ve Volkan, yenen ikinci golde yaşanan kademe hatasından dolayı tartışmaya başladı. Taraftarlar tribünden "Vur, vur, vur..." diye tezahürat yaparken, tartışan oyuncuların arasına takım arkadaşları girerek ortamı sakinleştirdi.

MERT UZAKLARDAN DENEDİ

İkinci yarı Site Spor'un vuruşuyla başladı. Karşılaşmanın 47'nci dakikasında ev sahibi ekibin atağında Mert, kaleyi tam cepheden gören bir pozisyonda yakşalık 25 metreden şansını denedi. Top az farkla üstten auta çıktı.

FARK YENİDEN 2'YE ÇIKTI

Karşılaşmada dakikalar 62'yi gösterirken Çorlu temsilcisi 4'üncü golü buldu. Maçın başından sonuna kadar sol kanadı çok iyi kullanan Şafak, yine düzgün bir orta açarak topu Esad'la buluşturdu. Esad'a sadece topa dokunmak kaldı ve Çorlu Gençlerbirliği Spor 4 - 2 öne geçti.

ŞAFAK GEÇ KALDI

Golün hemen ardından gelişen yeni bir Çorlu Gençlerbirliği Spor atağında Salih sağ kanattan orta açtı. Arka direkte müsait pozisyonda olan Şafak, topa hareketlenmekte geç kalınca Çorlu temsilcisi farkı 3'e çıkaracak fırsatı tepmiş oldu.

SALİH ÇIKTI, AYDIN GİRDİ

Çorlu Gençlerbirliği Spor, ilk değişiklik hakkını dakikalar 64'ü gösterirken gerçekleştirdi. Salih oyundan alınırkeni yerini Aydın Tabak'a bıraktı.

VOLKAN'DAN TERS VURUŞ

69. dakikada gelişen bir Site Spor atağında Serdar Kırkoyun sağ kanattan düzgün bir orta açtı. Çorlu temsilcisinden Volkan, topu uzaklaştırmak isterken ters bir vuruş yaptı ve top kalenin üzerinden az farkla kornere çıktı.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ GERÇEKLEŞTİ

Dakikalar 70'i gösterirken iki takımda da oyuncu değişiklikleri gerçekleşti. Ev sahibi ekipte Serkan Akyüz yerini Can Öztürk'e bırakırken, Çorlu temsilcisinde ise oyundan alınan Canberk'in yerine Bahadır Aydınoğlu girdi.

MERT İTİRAZDAN SARI KART GÖRDÜ

Karşılaşmanın 74'üncü dakikasında yaşanan bir pozisyondan sonra hakeme itirazlarını sürdüren Mert Arslanalp, karşışmadaki 2'nci sarı kartı gördü.

GİRER GİRMEZ KARTI GÖRDÜ

81'inci dakikada deplasman ekibi bir oyuncu daha değiştirdi. 3'üncü golün asistini yapan Bektaş oyundan alınırken yerine Stephen Adisi dahil oldu. Adisi, oyuna girdikten hemen 2 dakika sonra Mert Arslanalp'e arkadan yaptığı müdahale sonucu sarı kartla cezalandırıldı.

SON SÖZÜ ŞAFAK SÖYLEDİ

Dakikalar 84'ü gösterirken deplasman takımı adına Şafak Törin sahneye çıktı. O ana kadar 2 asistle oynayan Şafak, maça 70'inci dakikada dahil olan Bahadır'ın ortasında ön direkte topa dokundu ve takımının 5. golüne imza attı.

PENALTI ATIŞINDAN YARARLANAMADI

Karşılaşmanın hakeminin 3 dakikalık duraklamayı işaret etmesinin ardından 90+1'de Site Spor bir penaltı daha kazandı. Atışı kullanmak için beya noktaya giden Mert Arslanalp, topu kaleciye nişanladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çorlu Gençlerbirliği Spor, Site Spor deplasmanından 5 - 2 galibiyetle ayrılarak 3 puanı kazanan taraf oldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.