Grekoromen takımı il birincisi oldu

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grekoromen Takımı Tekirdağ Okullar Arası Güreş Turnuvası’nda takım olarak il birincisi oldu

Grekoromen takımı il birincisi oldu
09 Şubat 2017 Perşembe 10:44

ÇOSB YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİLER
Tekirdağ okullar arası güreş turnuvasında takım olarak il birincisi olan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grekoromen Takımı, Okul Müdürü Caner Baysal ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Türkmen ile birlikte; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ı ziyaret etti.
FERDİ OLARAK DA 7 BİRİNCİLİK KAZANDILAR
Takım olarak başarılarının yanı sıra ferdi olarak da 7 ayrı birincilik kazanan öğrencileri kutlayan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler, öğrencilerin başarılarının devamını diledi.
KROS YARIŞLARINDA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ELDE ETTİLER
Güreşin yanı sıra kros yarışlarında da büyük bir başarı elde eden Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kros yarışlarında da bayan ve erkeklerde takım olarak il üçüncüsü oldu.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.