Grup maçları tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl 2.’sini düzenlediği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın grup maçları tamamlandı. Sona kalan 8 takımın şampiyonluk için kıyasıya mücadele edeceği turnuvanın final müsabakası 1 Haziran Çarşamba günü oynanacak

Grup maçları tamamlandı
28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:36

SON 8 TAKIM KALDI
 
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği ve 18 takımın katıldığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın grup maçları tamamlandı. 4 gruptan oluşan turnuvada grupları ilk iki sırada tamamlamayı başarabilen takımlar çeyrek finale yükseldi.
 
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
 
A Grubunu lider tamamlayan Pakize Narin Anadolu Lisesi, C Grubunu ikinci sırada tamamlayan Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’yle; A Grubunun ikincisi olan Kızılpınar Anadolu Lisesi, C Grubu lideri 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’yla; B Grubu birincisi Nurullah Narin Ortaokulu, D Grubu ikincisi Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’yle ve B Grubunu ikinci sırada tamamlayan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi de D Grubu Lideri Turkuaz Etüt Merkezi’yle eşleşti.
 
Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.