Hakemden ilginç gol kararı

Site Spor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 17. haftasında Kapaklı Sahası’nda ağırladığı Muratlı Belediye Spor’a 2-1 mağlup oldu. Muratlı Belediye Spor’a galibiyeti getiren golleri Aykut Çoban ve Hakan Ocak atarken; Site Spor’un tek golü oyuna ikinci yarı dahil olan Nurullah Demirkaya’nın ayağından geldi. Karşılaşmaya damga vuran olay ise Muratlı Belediye Spor’un ikinci golünde hakemin verdiği karar oldu. Karşılaşmanın hakemi düdüğünü çaldıktan yaklaşık 10 saniye sonra golü vererek tüm Site Sporluların tepkisine neden oldu

Hakemden ilginç gol kararı
15 Şubat 2016 Pazartesi 18:00

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

Kapaklı Sahası’nda gerçekleşen mücadeleye ev sahibi Site Spor Emre Bozacı, Kadir Keçeli, Baki Eroğlu, Doğukan Uncuoğullarından, Uğur Hasko, Mecnur Aydoğdu, Mert Arslanalp, Abdulmelik Karabulut, Serdar Kırkoyun, Serkan Akyüz, Ziya Bozbay ilk on biriyle başlarken; Muratlı Belediye Spor’un ilk on birini Semih Sezer, Hakan Ocak, Eyüp Kahraman, Tuna Akgüneş, Esen Çelik, Aykut Çoban, Batuhan Yeniada, Hakan Dönmez, Mustafa Atalay, Eray Cem, Tolga Aşçı isimleri oluşturdu.

İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçilirken, taraflar son pasları verimli kullanamayınca ilk 45 dakikada kayda değer bir pozisyon yakalanamadı. Ağırlıklı olarak orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıdan gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odalarına 0 – 0’lık eşitlikle girdi.

SİTE SPOR İSTEKLİ BAŞLADI

Site Spor mücadelenin ikinci yarısına daha istekli başlayan taraf oldu. Rakibi üzerinde baskı kuran ev sahibi ekip son vuruşlarda başarıyı sağlayamayınca oyunda denge bozulmadı.

MURATLI ÖNE GEÇTİ

Dakikalar 65’i gösterirken Muratlı Belediye Spor sol kanattan atak geliştirdi. Penaltı noktası üzerine yerden sert gelen ortayı Hakan topuk pasoyla Aykut’a aktardı. Yaptığı düzgün vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı noktaya gönderen Aykut, takımını 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti.

TARTIŞMALI POZİSYONDA NURULLAH SARI KART GÖRDÜ

Golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Site Spor aradığı golü bir türlü bulamadı. 72’nci dakikada Muratlı Belediye Spor kalecisiyle karşı karşıya kalan Nurullah kendini bir anda yerde vurdu. Karşılaşmanın hakemi kendini aldattığı gerekçesiyle Nurullah’a sarı kartını gösterdi.

DÜDÜKLE KARAR ARASINDA 10 SANİYE VAR

Karşılaşmanın 78’inci dakikasında enteresan bir pozisyon yaşandı. Malkara Belediye Spor’un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topa yükselen Site Spor kalecisi Emre, takım arkadaşı Kadir’le çarpıştı. Çarpışma sonucu iki oyuncu da acı içinde yerde kalırken Muratlı Belediye Spor’dan Hakan Ocak topu boş kaleye gönderdi. Yerde yatan futbolcuların olduğunu gören hakem düdüğünü çalarak oyunu durdurdu fakat gol ya da faulü işaret etmedi. Yerde yatan iki oyuncunun da Site Sporlu olduğunu gören hakem, düdüğünü çaldıktan yaklaşık 10 saniye sonra orta alanı göstererek golü verdi. Gole futbolcusundan teknik ekibine, yöneticisinden seyircisine kadar tüm Site Sporlular itiraz ederken hakemin kararı değişmedi ve Muratlı Belediye Spor iki farklı üstünlüğü elde etti.

TOLGA MÜSAİT POZİSYONU DEĞERLENDİREMEDİ

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Site Spor farkı azaltmak için rakip kaleyi abluka altına aldı. Sol kanattan gelişen bir atakta Mert son çizgiye kadar inerek topu yerden altı pas üstüne gönderdi. Topla buluşan Tolga müsait pozisyonda topu üstten auta attı.

NURULLAH’LA FARK 1’E İNDİ

Dakikalar 84’ü gösterirken Site Spor’un maçtaki tek golü geldi. Orta sahaya yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta top ceza sahasına ortalandı. Topu güzel kontrol eden Nurullah yaptığı düzgün vuruşla farkı 1’e indiren golü kaydetti.

3 PUANI MURATLI KAZANDI

Kalan dakikalarda beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Site Spor aradığı golü bir tülü bulamayınca Muratlı Belediye Spor Kapaklı deplasmanından 3 puanla döndü.

Haber: Uğur Kılıç  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.