Hamdi Baygın Ankara ve Adana Maratonlarına katıldı

Çerkezköy'ün başarılı atleti Hamdi Baygın 27 Aralık'ta Ankara'da düzenlenen 79. Büyük Atatürk Koşusu ve 5 Ocak'ta Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu'na katılarak Çerkezköy'ü en iyi şekilde temsil etti

Hamdi Baygın Ankara ve Adana Maratonlarına katıldı
08 Ocak 2015 Perşembe 09:02

 İLK VE TEK ÇERKEZKÖYLÜ

Pek çok yarışmada ilk ve tek Çerkezköylü olarak koştuğunu dile getiren Hamdi Baygın "27 Aralık günü Ankara’da 79. Büyük Atatürk Koşusu’nda çok zor bir parkurda 10.8 kilometre koştum. 5 Ocak Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’na bir hafta vardı ve hava şartları olumsuzdu. Dolayısıyla Ankara sonrası hiç antrenman yapmadan gittiğim Adana’da da Yarı Maraton koşup iyi bir dereceye ulaştım. Urfa, Bodrum, Ayvalık ve Nevşehir’de peri bacaları arasında ve ülkemizin pek çok yerinde düzenlenen yarışmalarda yer alan ilk ve tek Çerkezköylü oldum" şeklinde konuştu.

BİR ATLETİZM TAKIMIMIZ OLSUN İSTİYORUM

Dileğinin Çerkezköy'de atletizm sporuna önem verilmesi olduğunu belirten Baygın "Yani önceki hafta koştuğumuz Büyük Atatürk Koşusu gibi diğer illerde düzenlenen maraton, yarı maraton ve orta mesafeli koşularda yer alan ilk Çerkezköylü olmanın onurunu, biraz da burukluğunu yaşadım. Dileğim Çerkezköy’de atletizm sporunun geniş kitlelere yayılması, bir atletizm takımımızın olması ve bu asil sporun yaygınlaştırılmasıdır. Çünkü spor, sağlıklı bir nesil için çok gerekli bir unsur. Bugüne dek bu spora ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HASAN SAKALLI'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisine Adana Yarı Maratonu'nda destekte bulunan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı'ya teşekkür eden Çerkezköylü atlet Hamdi Baygın "Özellikle de Adana Yarı Maratonu’nda maddi destekle yanımda olan Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi, Hassaş Mühendislik Sahibi ve Tredaş Eski Müdürü Hasan Sakallı'ya sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.