Hasan Barut 15 gün yok

Bu sezon aldığı skorlar ile güzel bir çıkış yapan Veliköyspor'da büyük şok yaşanıyor. Takımın en etkili gol silahlarından olan Hasan Barut, Çorlu maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Veliköyspor'un attığı 3. gol öncesinde bir anda yerde kalarak acılar içerisinde kıvranan Hasan Barut hastaneye kaldırılmıştı.

Hasan Barut 15 gün yok
29 Ekim 2008 Çarşamba 00:00

BAĞLARDA ESNEME VAR

Bir süre soyunma odasında buz tedavisi yapılan Hasan Barut'un ağrıları ve acıları dinmeyince, golcü oyuncu Ambulans ile Hastaneye kaldırıldı. Hastane'de yapılan muayene ve kontrollerinin ardından sol diz yan bağlarında esneme olduğu tespit edilen Hasan'ın yaklaşık 15 gün sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Sakatlığının çok fazla önemli olmadığını belirten golcü oyuncu Hasan Barut doktorun 15 gün kadar dinlenmesi gerektiğini, aksi taktirde sahalara dönüşünün daha geç olacağını belirtti.

HASAN'LARIN TALİHSİZ GÜNÜ

Çerkezköy Belediyespor'lu Hasan Koç'un da aynı gün lig maçında girdiği bir ikili mücadele sonrasında yerde kalması ve bacağının kırılması Hasan'ların talihsiz günü dedirtirken, Hasan Barut'un yapılacak olan son kontrollerinden sonra önümüzdeki hafta sonu Belediyespor derbisinde oynayıp oynamayacağı kesinlik kazanacak. Hasan Koç'un ise büyük ihtimalle sezonu kapattığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.