Hem eğleniyor hem de spor yapıyorlar

Kapaklı Belediyesi tarafından açılan birbirinden renkli spor aktivitelerine ilgi her geçen gün artıyor. Bu kapsamda devam eden fitness, yoga, zumba, aerobik, dans ve pilates kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Hem eğleniyor hem de spor yapıyorlar
14 Şubat 2018 Çarşamba 19:16

KATILIM YOĞUN
Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği kurslara geniş katılım sağlanırken, eğlenceli geçen etkinliklerde kadınlar, boş vakitlerini eğlenerek ve spor yaparak değerlendiriyor.
TÜM KADINLARIMIZI SPOR YAPMAYA DAVET EDİYORUM
Kapaklı’da her projenin önemli birer ihtiyaca yanıt verdiğini belirterek, spor alanında yapılması gereken her şeyi imkanlar dahilinde hayata geçirdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen ev hanımları başta olmak üzere tüm kadınlarımıza yönelik açtığımız spor kurslarının büyük ilgi görmesi bizi mutlu ediyor. İlçemizde birçok kurs veriyoruz. Kadınlarımız spor yaparken aynı zamanda eğleniyor. Bu onlar için önemli bir sosyal aktivite de oluyor. 1. etap tamamlandıktan sonra kurslarımızı tekrar yeniden başlatacağız. Kurslarımıza katılamayan Tüm kadınlarımızı da kurslarımıza dahil edeceğiz. Tüm kadınlarımızı spor yapmaya davet ediyorum” dedi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.