Hem eğleniyor hem de yüzme öğreniyorlar

Kapaklı Belediyesi okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte öğrencilere yönelik düzenlediği hızlandırılmış yüzme kursları başladı.

Hem eğleniyor hem de yüzme öğreniyorlar
30 Ocak 2018 Salı 18:43

7-15 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLER İÇİN
Kapaklı Belediyesi öğrencilerin yarıyıl tatilini ücretsiz yüzme kursuyla renklendiriyor. Öğrencilerin sömestr tatilleri için hem eğlenecek hem de öğrenecekleri sportif faaliyetler hazırlayan Kapaklı Belediyesi, 7-15 yaş gurubu öğrencilere yönelik düzenlediği ücretsiz yüzme kursları başladı.
HER ANI İYİ DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
Çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Küçük yaşlarda spora kazandırdığımız çocuklarımız için sürekli çalışarak her anı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Tatil boyunca evlerinde sıkılmamaları için onlara tekrar yüzme kurslarımızı açtık. Çocuklarımız yüzme kurslarımızda hem eğleniyor hem de yüzme öğreniyorlar. Gelecekte iyi bir sporcu olacaklarını ve ülkemizi iyi temsil eden bireyler haline dönüşeceklerini biliyoruz. Tek amacımız bugünün gençlerini geleceğe güçlü bir şekilde taşıyabilmek” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.