Heyecan dolu hafta başlıyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in bitimine 2 hafta kala heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Maç fazlasıyla lider Çerkezköy 1911 Spor, Lig’in 25. haftasında Aşağı Sevindikli Spor deplasmanına konuk olacak. En yakın takipçilerinden Çorlu Kültür Spor’un sahasında Site Spor’u ağırlayacağı haftada, 3. sıradaki Çorlu Gençlerbirliği Spor ise Saray deplasmanına konuk olacak

Heyecan dolu hafta başlıyor
06 Nisan 2016 Çarşamba 15:14

1’ER PUAN FARK VAR

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in tamamlanmasına sadece 2 hafta kaldı. Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor maç fazlasıyla 58 puanla liderliğini devam ettiriyor. 57 puanlı Çorlu Kültür Spor ve 56 puanlı Çorlu Gençlerbirliği Spor ise liderin hemen arkasında zirve yarışı için kıyasıya mücadele veriyor.

LİDER SON MAÇINA ÇIKIYOR

Lig’in son haftasını BAY geçecek olan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, sezonu 25. haftada kapatacak. Maç fazlasıyla zirvede bulunan temsilcimiz bu hafta Aşağı Sevindikli Spor deplasmanında 3 puan arayacak. 10 Nisan Pazar günü Marmaraereğlisi Sahası’nda gerçekleşecek olan mücadele saat 15.00’da başlayacak.

ÇORLU KÜLTÜR, SİTE SPOR’U AĞIRLAYACAK

Lig’in ikinci sırasındaki takım olan Çorlu Kültür Spor, 25. haftada Site Spor’u ağırlayacak. Pazar günü 15.00’da başlayacak olan karşılaşma, Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda gerçekleşecek.

GENÇLERBİRLİĞİ, SARAY DEPLASMANINDA

Haftanın, zirveyi ilgilendiren diğer mücadelesi Pazar günü saat 15.00’da Saray Sahası’nda gerçekleşecek. Saray Belediye Spor, 56 puanla 3. sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliği Spor’u ağırlayacak.

DİĞER MAÇLAR

10 Nisan Pazar günü saat 15.00’da başlayacak olan diğer karşılaşmalar ise şu şekilde: Büyük Çınarlı Spor – Muratlı Belediye Spor (13 Kasım Sahası), Kapaklı Spor – Ergene Belediye Spor (Kapaklı Sahası). Şarköy Spor haftayı BAY geçecek ve deplasmanda Malkara Belediye Spor’la karşılaşması gereken 1461 Karadeniz Spor da Malkara temsilcisi ligden çekildiği için hükmen 3 – 0 galip sayılacak.

3 TAKIMIN KADERİ TEK MAÇA BAĞLI

Lig’in ilk iki sırasındaki 3 ekip de (Çerkezköy 1911 Spor, Çorlu Kültür Spor ve Çorlu Gençlerbirliği Spor) 25. haftayı galip tamamlarsa, şampiyon olan takımı 17 Nisan Pazar günü oynanacak olan Çorlu Gençlerbirliği Spor – Çorlu Kültür Spor maçı belirleyecek. Kazanan tarafın şampiyon olacağı karşılaşma eğer ki beraberlikle sonuçlanırsa, Tekirdağ Süper Amatör Lig 2015 – 2016 Sezonu Şampiyonu temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor olacak.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.