İkinci amatör yine ertelendi

Daha önce 3 Şubat tarihinde başlayacağı açıklanan fakat daha sonra 10 Şubat’ta başlaması ön görülen 2. amatör Küme maçlarının başlaması 24 Şubat tarihine ertelendi.

İkinci amatör yine ertelendi

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun resmi internet sitesi olan www.tekirdagamatarspor.org yapılan açıklamaya göre 2. Amatör küme maçları 1. Amatör küme maçlarının devam etmesi nedeniyle 24 Şubat tarihine ertelendi.

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yapılan açıklama şu şekildi;

“II. AMATÖR KÜME 24 ŞUBAT' A ERTELENDİ

2007-2008 Futbol Sezonunda II Amatör kümede grupları belli olup fikstürleri onaya gönderilen evraklarda; TFF den gelen talimat doğrultusunda I.Amatör Küme Müsabakaları sonuçlanmadan II. Amatör Küme müsabakalarına başlıyamıyoruz.

Buna göre II. Amatör Küme ; 17/02/2008 Tarihinde müsabakaları sona erecek olan I. Amatör Kümenin haftası olan 24/02/2008 tarihinde başlamak üzere ertelenmiştir. fikstürler yeniden düzenlenip kulüplerimize tebliğ edilecektir.

Tüm kulüplerimize önemle duyurulur. “

2. AMATÖR’DE İKİ TAKIMIMIZ MÜCADELE EDECEK

24 Şubat tarihinde başlayacak olan 2. Amatör Küme’de Çerkezköy’ü Fevzipaşaspor ve Karaağaçspor olmak üzere iki takım temsil edecek.

2. amatör lig C gurubunda sampiyonluk mücadelesi verecek olan Fevzipasaspor ile Karaağaçspor, düzenleme yapılacağı yazılmış ama şuanki fikstüre göre ligin ilk haftasinda karşı karşıya gelecekler.

İKİ SEZON ÖNCE ÇEKİLDİĞİ KÜMEYE ÇIKMAYA ÇALIŞACAK

Son sezonlarda lige sampiyonluk parolasi ile baslayan ancak hedefe bir türlü ulaşamayan Karaağaçspor bu sezon hedefine ulasmak ve 1. amatör lige yükselmek için mücadele edecek. Tekirdağ amatör spor federasyonu tarafından kurallar gereği ligden çekildiği için 1 alt lige, yani 2. amatör lige geri düşürülen Çerkezköy’ü temsil edecek olan takımlarımızdan Fevzipaşaspor iki sezon önce mücadele ettiği ve maddi imkansızlıklar yüzünden çekildiği 1. Amatör Küme’ye çıkmak için mücadele verecek.

FEVZİPAŞA 1'DEN GELDI

Bu sezon yine üst sıralari hedefleyen Fevzipaşaspor, kendisi ile birlikte 7 takımın bulundugu 2. amatör lig C gurubunda bir üst tur mücadelesi verecek.

Tekirdağ 2. Amatör Küme C grubunda temsilcimiz Karaağaçspor ve Fevzipaşaspor’un yanı sıra 75. Yılspor, Sarayspor, Çukuryurtspor, Küçükyoncalıspor ve Beyazköyspor yer alıyor.

KIZILPINARSPOR'U GÖZLER ARAYACAK

2. Amatör Küme'de her sene son ana kadar şampiyonluk mücadelesini sürdüren ve son anda yaşadığı şanssızlıklardan dolayı bir üst lige çıkamayan Kızılpınarspor bu sezon lige katılmıyor. Yeni yapılan Çorlu Çerkezköy yolunun Kızılpınar'da bulunan Mehmet Bulut Stadı'ndan geçmesiyle stad ihtiyacı doğan Kızılpınarspor bu sorunu lige kadar yetiştiremiyince lige katılmadı.

KIZILPINARLILAR FUTBOLA HASRET KALACAK

Her sene stadlarında oynanan karşılaşmalarda takımını yalnız bırakmayan ve sürekli destekleyen Kızılpınarsporlu taraftarlar bu sezon futbola da hasret kalacak.

Hedeflerin önümüzdeki seneye kurulu olduğunu belirten Kızılpınarsporlu yöneticiler "Bu sezon yaşanan stad sıkıntısından dolayı lige katılamadık. Ama Kızılpınarsporlu taraftarlarımızın hiç şüphesi olmasın önümüzdeki sezon yine Kızılpınarspor güçlü bir şekilde maçlarına çıkmaya devam edecek. Bu sezon yine çalışmalarımızı sürdürüp önümüzdeki seneye şimdiden hazırlanacağız ve sürekli son anda kaybettiğimiz 1. Amatör Küme'ye çıkma şansını bu sefer elimizden kimse alamayacak" dediler.

KIZILPINAR SAHASI ÇÖZÜLECEK

Kızılpınarspor sahasının önümüzdeki sene için hazır olacağını belirten Kızılpınar Belediye Bakanı Faruk Korkmaz "Kızılpınar Belediyesi olarak bizim spora yaptığımız destek herkes tarfından bilinmekte. Kızılpınarspor'un stad sorununu daha öncede çözeceğimizi belirtmiştik. Su anda bu konuda çok ciddi çalışmalarimiz var. Çok ucuz bir fiyata 1.000 kişilik ve çim saha yaparak Kızılpınar'a yakısır bir tesis kazandıracağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah önümüzdeki sene Kızılpınarspor yine güçlü bir şekilde mücadelesine devam edecek" dedi.

YANIKAĞILSPOR MADDİ DESTEK İSTEDİ

2. Amatör Küme'de bir diğer temsilcimiz Yanıkağılspor'da lige katılmama kararı aldı. Yanıkağılsporlu yöneticiler sürekli masraf yaptıklarını ve hiç destek göremediklerinden yakınarak biraz destek istediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.