İlk üç maçı kazanırsak bizi kimse tutamaz

Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarını sürdüren Çerkezköy 1911 Sporlu futbolular akşam idmanından önce bayramlaştı. Kulüp Başkanı Uğur Erem ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı bayramlaşmanın ardından futbolcular antrenmanlarına devam etti

İlk üç maçı kazanırsak bizi kimse tutamaz
06 Eylül 2017 Çarşamba 13:15

İDMANDA BAYRAMLAŞTILAR
Mustafa Hikmet Uğraş Stadı’nda yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanı yöneticilerle birlikte izleyen Çerkezköy 1911 Spor Kulüp Başkanı Uğur Erem, daha sonra sahaya girip futbolcular ve teknik ekiple tek tek bayramlaştı. Bayramlaşmaya Kulüp Başkanı Uğur Erem, Yöneticiler Sebahattin Çolakoğlu, Uğur Can Avcılar, Yakup Cin, Rıdvan Küçük, Ragıp Cin, Hasan Pektaş, Medeni Taştekin, Teknik Direktör Yahya Aydın, Yardımcıları Muzaffer Kurt, Güngör Çakar ve futbolcular katıldı.
DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU
Bayramlaşmanın ardından kısa bir konuşma yapan Çerkezköy 1911 Spor kulüp Başkanı Uğur Erem, “Grubumuzu da fikstürümüzü de beğendim. İlk maçımızı evimizde oynayacağız. İlk maçlarda alacağımız galibiyetlerle grupta başarıyı yakalarız.” dedi.
EREM, KARTEPE KAMPINDAN MEMNUN
Kartepe kampı hakkında değerlendirmelerde de bulunan Erem, “Çalışmalardan ve hazırlık maçlarında elde edilen sonuçlardan memnunum. Takımın sezona hazır olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
SİZLERE GÜVENİYORUM
Açıklamalarının sonlarına doğru Çerkezköy 1911 Sporlu futbolculara tavsiyelerde bulunan Uğur Erem, “Maçlarda sizin üzerinize oynayanlar olacak. Belki de haksız kartla göreceksiniz. Bunlar sizin moralinizi, disiplininizi bozmasın; sabırlı olun. Her biriniz bir şehri temsil ediyorsunuz. Takımdaki kardeşliği sahaya yansıttığınızda başarılı olacağınıza inanıyorum. Bu konuda takımın ağabeylerine de önemli görevler düşüyor. Sezonun ilk üç maçını kazanırsak bizi kimse tutamaz. Sizlere güveniyorum.” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.