Kapaklı Site Spor’dan sarı lacivertli renklere

Kapaklı Site Spor U13 Takım Kaptanı Yusuf Yazıcı Buca Spor’a transfer oldu. 12 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz gün, kendini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Kapaklı Site Spor’dan sarı lacivertli renklere
23 Ağustos 2016 Salı 16:48

BUCA SPOR’A TRANSFER OLDU
 
Bölgede altyapıya verdiği önem ve büyük takımlara gönderdiği futbolcularla tanınan Kapaklı Site Spor, bir futbolcusunun daha transferini gerçekleştirdi. Kapaklı Site Spor U13 Takım Kaptanı Yusuf Yazıcı Buca Spor’a transfer oldu.
 
“TRANSFER HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
 
Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Yusuf’un çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve Buca Spor’da kendisini geliştirerek futbol kariyerinde önemli yerlere geleceğine inandığını belirterek, “Yusuf çok kaliteli ve teknik bir futbolcu. 2003 doğumlu olmasına rağmen yaşına göre fiziği de oldukça gelişmiş. Buca Spor’da kendini daha da geliştirerek önemli yerlere geleceğine inanıyorum. Transfer hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Kendini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı attıktan sonra açıklamalarda bulunan Yusuf Yazıcı ise, “Kendimi yetiştirip Buca Spor’a transfer olmamı sağlayan Kapaklı Site Spor camiasına çok teşekkür ediyorum. Orada Kapaklı’yı en iyi şekilde temsil edeceğim.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.