Kapaklı umduğunu bulamadı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor, bu sezon çıktığı 20 karşılaşma sonrasında 20 puan toplayarak ligi 8. sırada tamamladı.

Kapaklı umduğunu bulamadı
25 Mart 2010 Perşembe 00:00

    Geçtiğimiz yıl ilk defa mücadele ettiği Süper Amatör Küme’de kalmayı başaran Kapaklıspor sezona büyük umutlarla başlasada, üst üste aldığı mağlubiyetler sonrasında ligi hedeflediği sırada tamamlayamadı. Kapaklıspor ligde çıktığı 20 karşılaşmada 6 galibiyet 2 beraberlik ve 12’de mağlubiyet aldı. Rakip kalelere 31 gol atan Kapaklıspor, kalesinde ise 57 gol gördü.

LİGE PUANLA BAŞLADI
    Kapaklıspor lige seyircisi önünde oynadığı Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması ile başladı. Rakibi önünde üstün oynayan ve son dakikaya kadar 2-1 önde olan temsilcimiz Kapaklıspor, uzatma dakikalarında kalesinde golü görerek haftayı bir puanla tamamlamak zorunda kaldı. Kapaklıspor almış olduğu bu sonuçla lige puanla başlamış oldu. Kapaklıspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında bir diğer Çerkezköy temsilcisi olan Veliköyspor deplasmanına çıktı. Kapaklıspor rakibiyle başa baş bir mücadele sergilese de ikinci yarıda kalesinde gördüğü tek golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

ÜST ÜSTE MAĞLUBİYETLER ALDI
    Üçüncü hafta sahasında Tekirdağspor’u ağırlayan Kapaklıspor rakibi karşısında sahada hiçbir varlık gösteremeyince maçtan 4-0 mağlup ayrıldı. Kapaklıspor ligin dördüncü haftasını maç yapmadan bay olarak tamamladı. Beşinci haftada Çorluspor deplasmanına konuk olan Kapaklıspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Ligde kötü gidişatı devam eden Kapaklıspor ligin altıncı haftasında  sahasında ağırladığı Velimeşe Belediyespor’a da 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM ETTİ
    Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Kapaklıspor ligin yedinci haftasında deplasmanda Çorlu Sanayispor’a 4-0 mağlup olarak kötü gidişatı durduramadı. Kapaklıspor sekizinci haftada Y. Hayraboluspor’un sahaya çıkmaması sebebi ile karşılaşmadan hükmen 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte temsilcimiz ligin sekizinci haftasında 3 puanla tanışmış oldu. Ligin dokuzuncu haftasında A. Adaletspor deplasmanına çıkan Kapaklıspor bu karşılaşmadan da 1-0 mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.

İLK DEVREYİ 8. SIRADA TAMAMLADI
    Ligde dokuz haftanın ardından sadece 4 puan toplayabilen Kapaklıspor 10. hafta karşılaşmasında sahasında Karacakılavuzspor’u ağırladı. Rakibi önünde adeta gol şov yapan temsilcimiz Kapaklıspor karşılaşmadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak haftalar sonra taraftarına güzel futbolla 3 puanı hediye etmiş oldu. Kapaklıspor ilk devrenin son hafta karşılaşmasında deplasmanda Şarköyspor ile karşılaştı. Rakibi önünde varlık gösteremeyen Kapaklıspor karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Kapaklıspor sezonun ilk devresini 2 galibiyet 1 beraberlik ve 7’de mağlubiyet alarak 7 puanla sekizinci sırada tamamladı.

İKİNCİ DEVREYE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI
    Kapaklıspor ligin ikinci yarısındaki ilk maçında Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanına konuk oldu. Temsilcimiz bu karşılaşmada sahadan 5-0 mağlup ayrıldı ve sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapmış oldu. Ligin 13. haftasında sahasında Veliköyspor’u ağırlayan Kapaklıspor karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.
    14. haftada Tekirdağspor deplasmanına çıkan Kapaklıspor, bu karşılaşmadan da 6-0 gibi farklı bir mağlubiyetle ayrıldı. Kapaklıspor ligin 15. haftasını ise maç yapmadan bay olarak tamamladı. Kapaklıspor ligin 16. haftasında cezası sebebi ile tarafsız sahada oynadığı Çorluspor karşılaşmasından da 6-1 mağlup ayrıldı. Ligin 17. haftasında deplasmanda Velimeşe Belediyespor ile karşılaşan Kapaklıspor Süper Amatör Lig'in en farklı mağlubiyetlerinden birini aldı. Rakip fileleri havalandıramayan Kapaklıspor kendi kalesinde 13 gol birden görerek karşılaşmadan 13-0 mağlup ayrıldı.

ÇORLU SANAYİSPOR’LA SAHASINDA BERABERE KALDI
    Ligin ikinci devresinde 6 karşılaşma sonrasında puanla dahi buluşamayan Kapaklıspor 18. haftada sahasında ağırladığı Çorlu Sanayispor ile 2-2 berabere kalarak bu özlemine son verdi.  Kapaklıspor ligin 19. haftasında ligden ihraç edilen Y. Hayraboluspor karşılaşmadan hükmen 3-0 galip ayrıldı. Ligin 20. hafta karşılaşmasında sahasında A. Adaletspor takımını ağırlayan temsilcimiz bu karşılaşmada rakibi önünde çok üstün oynayıp sahadan 5-1 galip ayrıldı. Kapaklıspor ligin 20. haftasında ise ligden ihraç edilen bir diğer kulüp olan Karacakılavuzspor karşılaşmasından da hükmen 3-0 galip ayrıldı.
Sezonun son hafta karşılaşmasında sahasında Şarköyspor’u ağırlayan Kapaklıspor, rakibi önünde 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen maçtan kopmadı ve 90 dakika sonrasında sahadan 5-2 galip ayrılan taraf oldu. Kapaklıspor almış olduğu bu galibiyet sonrasında Tekirdağ Süper Amatör Ligi'ni galibiyetle tamamlamış oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.